Acer Predator G9-792 – laptop de gaming cu ecran UHD 4K de 17,3 inch si componente hardware de top!

Cu un design unic si modern, ecran UHD 4K de 17,3 inch si o performanta incontestabila, laptopul de gaming Acer Predator G9-792 este cu siguranta unul dintre cele mai puternice si mai bine dotate modele de pe piata, fiind insa disponibil la un pret destul de ridicat si pe masura specificatiilor sale hardware de top. Chiar daca pretul sau de achizitionare pare destul de ridicat, acesta isi merita fiecare banut in parte, deoarece poate inlocui fara probleme un PC de gaming, cu aceleasi specificatii hardware de top, care ajunge la un pret similar sau chiar mai mare, fara a include si un monitor 4K.

In ceea ce priveste aspectul, designul sau special si modern se remarca inca de la prima vedere ca fiind un model puternic de laptop dedicat pasionatiilor de jocuri video, datorita carcasei elegante de culoare neagra, care se evidentieaza prin mai multe elemente stilistice foarte atragatoare (cu o iluminare rosie). La exterior, acesta beneficieaza, de asemenea, de o carcasa neagra, fabricata dintr-un plastic rezistent amestecat cu fibra de sticla, o tastatura Predator ProZone cu iluminare RGB de culoare rosie sau diferite culori, precum si de un touchpad de mare precizie cu suport pentru gesturi multi-atingere.

Acer Predator G9-792, Intel Core i7, Memorie 32GB, HDD 1TB + SSD 512GB – profită acum de reducere

Laptopul de gaming marca Acer impresioneaza printr-un display uimitor de tip LED-Backlight, cu tehnologie IPS, diagonala mare de 17,3 inch si rezolutie Ultra HD 4K de maxim 4096 x 2160 pixeli, care poate afisa imagini incredibile si de cea mai buna calitate, respectiv culorii vii si naturale, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala extraordinara. In plus, sistemul sau audio 4.1 este format dintr-un subwoofer si patru difuzoare stereo integrate, pentru a va putea bucura de un sunet excelent si destul de puternic, completand astfel intreaga experienta de utilizare a laptopului de gaming.Acer Predator G9-792

Dotat cu noul procesor puternic Intel Core i7-6700HQ, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, laptopul de gaming Acer Predator G9-792 poate fi folosit fara niciun fel de problema in orice tip de utilizare, si anume de la web browsing si multimedia pana la gaming si editare grafica. Pe langa toate acestea, laptopul de gaming de la Acer mai dispune si de placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 980M, cu o memorie GDDR5 de 8 GB, pentru rularea continutului video 4K, celor mai noi jocuri de pe piata sau a programelor profesionale de editare grafica sau randare 3D.

Memoria RAM DDR4 de ultima generatie include o capacitate standard de RAM de 32 GB la o frecventa ridicata de 2133 MHz, ceea ce inseamna ca noul laptop de gaming marca Acer se va descurca fara probleme in orice situatie, suportand insa o memorie maxima de RAM de nu mai putin de 64 de GB pentru o performanta maxima. Pe partea de stocare, unitatea SSD, cu viteze mari de citire/scriere, este perfecta pentru stocarea sistemului de operare preferat, in timp ce unitatea clasica HDD este ideala pentru salvarea datelor dumneavoastra, avand o capacitate mare de stocare de maxim 1 TB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT