Arctic AED6040A++ – masina de spalat compacta si economica, cu 15 programe de spalare!

 Preţ Arctic AED6040A++

In primul rand discutam pe scurt despre pretul si disponibilitatea produsului, asadar masina de spalat Arctic AED6040A++ se regaseste si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania, insa cea mai buna oferta este a marelui magazin online eMAG, prin intermediul serviciului lor de parteneriat. Acesta este disponibila spre achizitionare la un pret foarte mic pentru dotarile sale bune de spalare, respectiv pentru orice tip de buget, in timp ce partenerul magazinului online eMAG va ofera ca beneficii garantia inclusa de pana la 24 de luni si serviciul de livrare standard pana la locuinta voastra.

 Review Arctic AED6040A++

Pe partea de aspect, masina de spalat rufe frontala de la Arctic va ofera un design compact si modern, cu o carcasa exterioara de culoare alba, un panou de comanda electronic (cu un display digital tip LCD) si un hublou transparent de culoare alb (cu deschidere la 155 de grade), care se va integra perfect in orice tip de decor din locuinta voastra. In plus, masina de spalat Arctic produce un nivel de zgomot de 60 dB la spalare si de maxim 78 dB la centrifugare, gratie design-ului peretilor laterali ai masinii de spalat, gandit sa reduca nivelul de vibratii/zgomot pe toata durata de spalare, pentru un ciclu de spalare silentios.

Masina de spalat Arctic AED6040A++ are o clasa de eficienta energetica A++, respectiv clasa de eficienta la spalare A, pentru a beneficia de un consum anual de energie estimat la numai 173 kWh/an si de un consum anual de apa estimat la 8580 litri/an, in programul de spalare bumbac. Aceasta dispune de o viteza de centrifugare de maxim 1000 rpm, 15 programe speciale de spalare (Rapid de numai 15 minute, Bumbac, Lana, Sport, Prespalare si altele) si de o capacitate buna de incarcare de 6 kg de rufe, pentru a obtine intotdeauna rezultate foarte bune la fiecare ciclu de spalare, fara a afecta tesatura acestora.

Tehnologia Smart Sensor asigura un consum optim de resurse la spalare, cu ajtuorul senzorilor speciali ce regleaza automat temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare/centrifugare si tensiunea de alimentare. Sistemul electronic de control al balansului distrubuie uniform hainele din cuva, ceea ce diminueaza vibratiile si zgomotul la centrifugare, pentru o functionare silentioasa in orice moment al zilei. In plus, optiunea Eco Dose asigura o dozare optima a detergentului lichid la spalare, in timp ce optiunea Eco Wash permite spalarea cu apa rece si ofera un consum foarte redus de energie.

Arctic AED6040A++

1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca masina de spalat Arctic AED6040A++ este optiunea ideala pentru persoanele/familiile care isi doresc o noua masina de spalat practica si economica, cu mai multe optiuni/programe speciale la spalare, la un pret avantajos. In plus, masina de spalat Arctic poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati suficiente de rufe murdare, pentru a va bucura de haine perfect curate de fiecare data, fara a afecta tesatura lor, a produce prea mult zgomot sau a consuma multa energie/apa la ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT