AEG L6FBI48S

REVIEW – AEG L6FBI48S

AEG L6FBI48S

AEG L6FBI48S este o alta masina de spalat rufe de tip automata, cu o capacitate de 8 kg si un motor tip inverter, care ne promite un consum redus de energie si rezultate bune la spalare. La prima vedere, modelul recent mentionat arata bine cei drept la exterior, iar caracteristicile sale importante par destul de atractive pentru cei interesati de un aparat electrocasnic de generatie actuala.

Acesta a fost la inceput un producator german de echipamente electrice ce, ulterior, a trecut in portofoliul celor de la Daimler-Benz AG, cunoscuti in special pentru marca de autovechicule Mercedes-Benz. In prezent, dupa ce a achizitionat filiala principala AEG Hausgeräte GmbH, cei de la Electrolux au obtinut intre timp si drepturile asupra marcii AEG.

Acum, inainte sa incepem discutia despre produs, precizam ca modelul AEG L6FBI48S se afla intr-o oferta limitata pe piata locala si are un pret destul de mare de achizitionare raportat la capacitatea sa de spalare. Oricum, persoanele ce nu sunt limitati de bugetul disponibil sau cei care le-au placut aspectul exterior al aparatului pot fi interesati sa achizitioneze produsul.

 Review AEG L6FBI48S

La exterior, masina de spalat rufe automata de la AEG pastreaza aproape aceeasi structura de baza ca oricare alt model standard de pe piata, unde avem panoul de comanda in dreapta, seletorul de programe pe centru si compartimentul de detergent in stanga.

Hubloul transparent are o rama argintie cu un aspect modern, pe care am remarcat-o inca de la prima vedere, si se poate deschide destul de mult spre dreapta pentru a introduce cu usurinta chiar si o patura in cuva la spalat. In plus, producatorul aparatului a optat pentru o lista de programe cu indicatori LED, si nu situate de jur imprejurul selectorului de programe.

Panoul de comanda este alcatuit din cateva butoane simple si mai multi indicatori pe LED pentru temperatura de spalare, viteza de centrifugare si functiile incluse, in timp ce afisajul digital este unul mic si arata doar timpul ramas de spalare.

Carcasa aparatului electrocasnic de la AEG este una obisnuita ca marime si greutate, complet alba, care se va potrivi fara probleme in locul unde a fost amplasata masina de spalat veche. Aceasta este si foarte silentioasa in comparatie cu alte modele similare de pe piata, cu un nivel de zgomot la spalare ce ajunge la 50 dB si nu trece de 74 dB la centrifugare.

Modelul AEG L6FBI48S sta bine si in ceea ce priveste eficienta energetica sau cantitatea necesara de apa la o spalare completa, nu degeaba a fost incadrat fara probleme in clasa energetica A+++. Aceasta inregistreaza un consum de energie de 0,81 kWh si necesita o cantitate anuala de apa estimata la aproape 10000 de litri, asta in cazul programului de spalare standard la 60 de grade Celsius.

Motorul aparatului are la baza tehnologia inverter fara perii si este montat direct pe tamburul masinii de spalat, o solutie intalnita deja pe mai toate modelele actuale. Acest lucru reduce vibratiile din timpul spalarii si eventuala uzura a componentelor aflate in miscare, de aceea toti producatorii cunoscuti ofer pana la 10 ani garantie pentru motor. In plus, modelul adus astazi la review include si o functie de adaptare a consumului de resurse in functie de greutatea incarcaturii.

Masina de spalat marca AEG poate fi incarcata cu pana la 8 kg de haine la o singura spalare, in cele 14 programe disponibile la spalare, iar viteza aparatului la centrifugare ajunge pana la 1400 de rotatii pe minut. Asadar, pe langa cele standard aflate pe toate modelele actuale, mai avem si un program de paturi, unul dedicat pentru imbracaminte sport si programul special pentru articole din lana.

Optiunea de pornire intarziata este de mare ajutor pentru atunci cand suntem la serviciu sau facem cumparaturi ori daca dorim ca programul de spalare sa ruleze pe timpul noptii. Sistemul de protectie anti-inundatie nu lipseste de pe niciun astfel de aparat electrocasnic, iar functia de blocare a accesului celor mici la panoul de comanda este bine-venita pentru orice familie.

 Părerea noastră despre produs

Ca sa incheiem discutia noastra de astazi, modelul AEG L6FBI48S poate fi o alegere buna pentru o familie cu pana la 2 copii, asta daca dispun de bugetul disponibil si, totodata, le plac aspectul exterior al aparatului. Acesta include toate programele necesare in utilizarea de zi cu zi, este silentios si nu consuma multa energie la spalare, iar cei mici nu vor putea umbla la panoul de comanda al aparatului.

Comentarii

Leave a reply

Review IT