Masina de spalat rufe LG F4TURBO8

REVIEW – LG F4TURBO8

LG F4TURBO8

LG F4TURBO8 este o alta masina de spalat rufe moderna si inteligenta de la cunoscutul producator de origine sud-coreeana, LG, al doilea cel mai mare conglomerat din Coreea de Sud. Aceasta este echipata cu unul dintre cele mai bune motoare de pe piata si poate fi utilizata de pe telefonul mobil prin Smart ThinQ. Asadar, daca va place aspectul sau exterior si sunteti multumiti de functiile sale speciale la spalare, putem spune ca este un best-buy in bugetul disponibil pentru un model de 8 kg capacitate.

Acum, mentionam ca modelul mai sus mentionat se afla deja in oferta partenerilor online LG din Romania si poate fi achizitionat la un pret decent pentru piata romaneasca, inclusiv raportat la bugetul celor interesati de produs. In plus, mentionam de fiecare data faptul ca din moment ce achizitionati aparatul electrocasnic, veti beneficia de garantia standard de pana la 24 de luni, livrarea produsului la usa locuintei si de retur gratuit in termen maxim de 14 zile calendaristice, de la data la care primiti coletul.

 Review LG F4TURBO8

La exterior, cei de la LG au pastrat acelasi aspect elegant si minimalist, intalnit pe mai multe dintre modele sale de generatie anterioara, iar panoul de comanda se controleaza prin atingere tactila. Masina de spalat marca LG este complet alba si bine finisata la exterior, cu un ecran digital extern ce suporta controlul tactil si o usa transparenta, cu deschidere larga si rama de culoare gri. Asadar, aceasta se integreaza cu usurinta in orice decor, in special intr-o locuinta moderna, fara sa fie prea zgomotoasa in timpul functionarii sale (55 dB la spalare si 73 dB la centrifugare).

Modelul LG F4TURBO8 sta destul de bine si cu privire la eficienta energetica (clasa A+++), unde ne asteptam din partea aparatului la un consum anual de energie estimat la 117 kWh. Motorul cu actionare directa tip Inverter este, dupa cum am precizat si la inceputul review-ului, unul dintre cele mai bune sisteme de motorizare de pe masinile de spalat actuale, asta din pricina faptului ca sunt mai putine piese in miscare. In plus, cunoscutul producator de origine sud-coreeana, LG, ofera o garantie standard de pana la 10 ani de zile pentru motor si partile sale componente.

Acum, dintre caracteristicile sale principale mentionam viteza maxima de centrifugare de pana la 1400 rotatii/minut, optiunea de pornire intarziata, capacitatea de pana la 8 kg de haine si cele 14 programe prestabilite la spalare. Tehnologia 6 Motion Direct Drive optimizeaza inteligent miscarile tamburului de spalare in directii multiple, pentru o ingrijire buna a tesaturilor si o spalare eficienta a rufelor, in functie de programul de spalare selectat. Functia de adaugare articole este si ea prezenta, de asemenea, pe masina de spalat marca LG, prin care putem sa adaugam ulterior, la ciclul de spalare, hainele recent purtate sau articolele omise la pornirea aparatului.

 Părerea noastră despre produs

Din pacate ne oprim aici cu prezentarea produsului, nu inainte de a ne spune parerea despre modelul adus astazi la review, LG F4TURBO8, pe care il recomandam cu placere chiar si unei familii cu pana la 1-2 copii. Aceasta indeplineste aproape toate cerintele persoanelor din ziua de astazi, de la aspectul modern si controlul tactil (cu diagnosticare rapida) pana la functiile speciale si programele incluse, intr-un buget destul de avantajos pentru piata romaneasca.

Comentarii

Leave a reply

Review IT