Arctic AFD9200A+++ – masina de spalat rufe accesibila, spatioasa si foarte eficienta!

Dedicata in special pentru o familie medie si chiar cu mai multi membrii, masina de spalat rufe Arctic AFD9200A+++ este ideala pentru o spalare rapida, eficienta si de inalta calitate a unei cantitati generoase de rufe, la un consum cat mai redus de resurse. Aceasta este disponibila pe eMAG.ro la un pret decent, remarcandu-se printr-un design special, display LED, clasa A+++, o viteza mare de centrifugare, un numar de 16 programe speciale de spalare si o capacitate generoasa de spalare.

Designul unic Aqua Surf al cuvei si paletelor ofera o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, asemanatoare cu ritmul natural al valurilor, ceea ce permite crearea unor conditii optime de spalare a rufelor dumnevoastra pentru o curatare eficienta si foarte delicata. In plus, designul special S-Shape al peretilor laterali ai masinii de spalat asigura reducerea semnificativa a nivelului de vibratii din timpul spalarii, indiferent de program selectat.

Masina de spalat rufe de la Arctic este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru un consum de energie eletrica si totodata de apa mult mai redus fata de celelalte modele similare de pe piata, inregistrand asadar un consum energetic anual de doar 216 kWh, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 11000 de litri. Optiunea Eco Wash este disponibila pentru majoritatea programelor si permite spalarea cu apa rece, economisind astfel o energie electrica de pana la 80%.Arctic AFD9200A+++

Caracteristicile sale generale includ o viteza mare de centrifugare de maxim 1200 rotatii pe minut, un display de tip LCD pentru afisarea timpului de spalare ramas, etc., un numar de 16 programe speciale de spalare si nu in ultimul rand de o capacitate generoasa de incarcare de pana la 9 kilograme, oferindu-va asadar posiblitatea de a spala rapid si foarte eficient o cantitate ridicata de haine murdare, intr-un singur ciclu de spalare.

Cu toate acestea, masina de spalat rufe Arctic AFD9200A+++ beneficieaza de nu mai putin de 16 programe speciale de spalare, si anume Rapid de doar 14 minute, Extra-Clatire, Prespalare, Bumbac Eco, Sintetice, Improspatare, Culori inchise, Autocuratare, Paturi, Lenjerie, Bumbac, Lana, Sintetice, Usor de calcat, Consum redus de energie si Spalare manuala, care asigura o curatare eficienta si de foarte buna calitate a tuturor rufelor dumneavoastra, indiferent de tipul sau materialul acestora.

2 Comments
 1. Reply
  George 16 februarie 2017 at 14:18

  MASINA DE SPALAT RUFE AFD9200 A+++,1200 rpm, 9 kg de la ARCTIC si Masina de spalat rufe WMY 91443 LB1, 9kg, 1400rpm, A+++ de la BEKO au acelasi tip de motor?

  • Reply
   Review produs 16 februarie 2017 at 14:29

   Teoretic nu trebuie sa aiba acelasi motor tinand cont ca viteza de rotatie este mai mare la una si mai mica la cealalta.

Leave a reply

*

code

Review IT