ASUS ROG GX700VO-GC009T – un colos al laptopurilor!

ASUS ROG GX700VO-GC009T este cel mai nou laptop de jocuri lansat de cei de la Asus. Inovatia pe care o gasim pe el tine de sistemul de racire. In spate, are o statie de andocare, un sistem de racire cu apa. E gandit special pentru a portabilitate si overclocking. Procesorul din dotare este Intel Mobile i7-6820HK, 2.70GHz si suporta overclocking.

Ca design arata absolut fabulos. Carcasa este realizata dintr- combinatie de aluminiu si plastic gri. Masoara 429 x 33 – 35 x 309 mm si cantareste 3.6 kg. Tastatura este placuta la atingere, butoanele sunt ferme, iluminate cu rosu iar in partea dreapta, la indemana se afla tastele numerice.

Solutia de stocare este clar cea mai eficienta: gasim pe el un ssd de 512 mb (2 x 256 mb). In ceea ce priveste memoria, aceasta este 32 GB DDR4. Laptopul suporta maxim 64 GB si mai are inca doua sloturi libere. Ecranul este mare, de 17.3 gb, ceea ce ne face sa spunem ca laptop poate inlocui cu usurinta aproape orice desktop. Este Anti-Glare cu rezolutie Full HD 1920 x 1080 pixeli.

PROMOȚIE pentru laptopul ASUS ROG GX700VO-GC009T – Verifică noul preț !!!

Capacitatea de procesare grafica este sustinuta de placa video dedicata Nvidia GeForce GTX 980, una din cele mai noi si performante (cu tehnologie DirectX 12). Sunetul este sustinut de doua difuzoare incorporate cu Subwoofer iar in jocuri veti simti cu adevarat ca sunetele sunt extrem de realiste. Vocile sunt redate perfect iar zgomotul este redus la minim. In jocuri, functia Sonic Radar va permite sa identificati adversarii cu ajutorul unei interfete speciale care va arata pozitiile relative a sunetelor de arme, a pasilor si a altor efecte sonore similare. Senzatia este unica. Orice gamer va aprecia combinatia unica dintre performanta, sunet clar, nedistorsionat, imagini vii si realiste.

ASUS ROG GX700VO-GC009T

Vine direct echipat cu sistem de operare Microsoft Windows 10 Home pe 64 de biti plus un Trial de 30 de zile pentru Office 365 Customers. Inca o noutate este carcasa de comanda ce ofera mobilitate sporita. Cu ajutorul acesteia puteti lua laptopul si statia de racire atunci cand va deplasati iar acestea vor fi foarte bine protejate. In afara de carcasa de comanda ROG si de statia de andocare, in colet veti mai gasi un mouse pentru jocuri, cu butoane rapide.

Pe partea de porturi, in afara de display port, HDMi si 3 USB 3.0 gasim un port Thunderbolt cu USB Tip- C, ce ofera cea mai buna viteza de transfer a datelor. Este compatibil cu multe device-uril externe.

Toate acestea performante de top inglobate intr-un singur echipament portabil cu cel mai nou sistem de racire, sunt disponibile la un pret destul de exclusivit.

Comentarii

Leave a reply

Review IT