ASUS X550JX-XX129T – laptop cu design elegant, ecran HD de 15,6 inch si performante multimedia!

Proiectat in special pentru multi-tasking si divertisment, laptopul ASUS X550JX-XX129T din seria X a celor de la ASUS reprezinta o platforma portabila si foarte puternica pentru activitatile zilnice, datorita ecranului de inalta definitie, procesorului de generatie mai veche si a unei placi video dedicate. Acesta vine cu un design elegant, ecran HD LED de 15,6 inch, sunet incredibil, componente hardware performante si foarte bine echilibrate, noul sistem de operare Windows 10 Home si mai multe caracteristici multimedia utile, toate acestea fiind disponibile la un pret destul de bun pentru aproape orice buget.

Designul sau clasic si elegant, cu un finisaj in cercuri concentrice, va iesi mai mult ca sigur in evidenta oriunde il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa gri inchis din plastic, o tastatura confortabila la utilizare, dar si de un touchpad deosebit de precis cu tehnologie Smart Gesture pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta are o greutate de 2,45 kilograme si masoara 25,1 centimetri in inaltime, 38 de centimetri pe latime si o grosime de doar 2,92 – 3,17 centimetri, fiind ideal atat pentru lucratorii mobili din ziua de azi, cat si pentru cei care vor sa aiba mereu acces la internet, oriunde s-ar afla.

ASUS X550JX-XX129T cu procesor Intel® Core™ i5-4200H – profită acum de reducere

Display-ul sau LCD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch, rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, precum si de tehnologia exclusiva ASUS Splendid, afisand asadar imagini clare si de inalta definitie, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala foarte buna. Pe langa toate acestea, laptopul elegant si performant marca ASUS mai beneficieaza de tehnologia Ice Cool pentru un palm rest rece, noul sistem de operare Windows 10 de la Microsoft, doua difuzoare stereo cu tehnologie SonicMaster pentru un sunet incredibil, dar si de o baterie Li-Ion de 4 celule pentru o autonomie mare de lucru.ASUS X550JX-XX129T

Laptop ASUS X550JX-XX129T este dotat cu procesorul Intel Core i5-4200H, din a 4-a generatie de procesoare Haswell, pentru o putere mare de calcul in utilizarea zilnica, gratie celor doua nuclee ce ruleaza la o frecventa maxima de pana la 3,4 GHz si a procesorului grafic integrat Intel HD Graphics 4600. Pe partea de grafica, noul laptop din seria X a celor de la ASUS este echipat cu placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 950M, cu o memorie DDR3 de 2 GB si tehnologie NVIDIA Optimus, pentru o performanta grafica foarte buna in aproape orice tip de utilizare, de la multi-tasking si pana la gaming.

Memoria RAM de tip DDR3 include o capacitate standard de RAM de doar 4 GB (on board) la frecventa normala de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru utilizarea normala de zi cu zi (multi-tasking, web browsing, multimedia si chiar gaming la un nivel acceptabil), avand insa o memorie integrate de 4 GB si un singur slot de memorie RAM integrat pe laptop. Unitatea clasica de tip HDD, cu o viteza de rotatie de 7200 rpm, este perfecta atat pentru stocarea sistemului de operare Windows 10 Home, cat si pentru salvarea fisierelor dumneavoastra preferate, datorita capacitatii generoase de stocare de maxim 1 TB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT