ASUS ZenPad 8.0 Z380CX-1A018A – tableta eleganta si performanta la un pret bun!

ASUS ZenPad 8.0 Z380CX-1A018A este o tableta accesibila si totodata performanta de 8 inch de la companiei taiwaneze ASUS, ideala pentru cei ce isi doresc un device portabil si destul de performant la un pret pe masura, care se remarca in principal prin ecranul tactil IPS de inalta definitie, specificatiile hardware performante si mai multe caracteristici utile si de foarte buna calitate.

Display-ul tactil (Capacitive Multi-Touch) se bazeaza pe un panou IPS, cu diagonala mare de 8 inch si rezolutie maxima de 1280 x 800 pixeli (HD), care afiseaza imagini mari si clare la o calitate foarte buna, beneficiind totodata de unghiuri largi de vizibilitate pentru o experienta vizuala unica, oriunde v-ati afla. In plus, suita de tehnologii exclusive ASUS VisualMaster combina trasaturile hardware cu cele software, optimizand astfel fiecare caracteristicia a display-ului HD IPS, precum contrastul inteligent, claritatea, culoarea si luminozitatea imaginilor redate pe diagonala de 8 inch.

PROMOȚIE Tableta ASUS ZenPad 8.0 Z380CX-1A018A – verifică noul preț !!

Specificatiile hardware ale tabletei ASUS ZenPad 8.0 Z380CX-1A018A asigura o putere de calcul foarte puternica pentru un astfel de device, ceea ce va permite sa va bucurati de o utilizare rapida si foarte fluida in rezolvarea fara probleme a sarcinilor de zi cu zi, datorita noului procesor Intel Atom x3-C3200 de ultima generatie, lansat pentru prima data undeva pe la inceputul anului trecut.ASUS ZenPad 8.0 Z380CX-1A018A

Noul procesor din seria Intel Atom x3 beneficieaza de nu mai putin de patru nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de 1,2 GHz, ajungand prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 1,4 GHz. Chipsetul video Mali 450 este numai bun pentru utilizarea zilnica de acasa sau la birou, in timp ce procesorul grafic integrat al procesorului de la Intel ofera o frecventa grafica de 456 MHz si suport Direct X 9.3 si OpenGL ES 3.0, toate acestea pentru o performanta grafica decenta in orice tip de continut.

Memoria RAM are o capacitate standard de doar 1 GB, mai mult decat suficienta pentru utilizarea normala de zi cu zi, precum navigarea pe internet, redarea continutului multimedia preferat si rularea fara probleme a jocurilor online si a aplicatiilor preinstalate. In ceea ce priveste stocarea, aceasta include un spatiu decent de stocare de pana la 16 GB, care asigura stocarea sistemului de operare Android Lollipop si totodata permite stocarea datelor dumneavoastra.

Cu toate acestea, tableta ASUS ZenPad 8.0 Z380CX-1A018A de 8 inch mai beneficieaza de o camera principala de 2 MP ce permite captarea unor fotografii de foarte buna calitate, camera frontala VGA de 0,3 MP pentru convorbiri online sau selfie-uri bune, un slot de carc Micro SD de pana la 64 GB si un GPS.

Comentarii

Leave a reply

Review IT