REVIEW: Bosch Rotak 40 – Cu patru funcții inovatoare!

Preț Bosch Bosch Rotak 40

Mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 40 asigură o tăiere a ierbii, excepțională în toate condițiile, pe peluzele de până la 600 mp. Cu motorul său puternic de 1700 w, Powerdrive integrat, asigură toată puterea de care ai avea nevoie vreodată. Sacul colector cu capacitatea de colectare de până la 99%, menține gazonul curat și ordonat. Această mașină de tuns iarba are o lamă de tăiere de 40 cm, este realizată din oțel călit și lucrează cu mare precizie. Înălțimea de tăiere variază de la 2 cm și până la 7 cm. Mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 40 este dotată cu un mâner Ergoflex, oferind un control al mașinii fără niciun efort. Acesta menține sănătatea spatelui și a musculaturii, în timp ce reduce forța de lucru. Malina de tuns iarba poate fi folosită și pe terenurile cu obstacole. Prețul acestea este destul de mic, pentru a putea fi cumpărată de oricine are nevoie.

Masina electrica de tuns gazonul Bosch Rotak 40, 1700 W, 40 cm

Bosch Rotak 40, 1700 W, 40 cm

Review Bosch Rotak 40

Bosch Rotak 40 este o mașină de tuns gazonul electrică, dotată cu o lamă cu lățimea de 40 cm. Pentru că motorul său este electric, alimentarea mașinii se face de la sursa de curent electric. Pentru rulare, mașina este dotată cu 4 roți, și este destinată suprafețelor mici de lucru, din jurul casei. Puterea motorului electric este de 1700 de wați, fiind suficient de puternic pentru a tăia iarba din jurul casei. Lama are o lățime de 40 cm, cu înălțimea minimă de tăiere de 20 mm  și înălțimea maximă de 70 mm. Funcțiile deținute de mașina de tuns gazon sunt următoarele: LeafCollect, QuickClick, Protecție la suprasarcină motor și Pieptene de gazon. Coșul colector are o capacitate de 50 de litri, neavând nevoie de golire în timpul lucrului. Nivelul de zgomot oferit de Bosch Rotak 40 este de 93 dB.

Mașina de tăiat gazonul Bosch Rotak 40 are o carcasă rezistentă de culoare verde și  un mânerul reglabil Ergoflex, asigurând o poziționare bună pentru spate și musculatura brațelor. Greutatea mașinii nu este foarte mare și poate fi manevrată foarte ușor. Cu cele patru roți, mașina de tuns iarbă efectuează o tăiere a ierbii profesională și de mare calitate. Noul sistem Powerdrive, dă un finisaj plăcut ierbii, indiferent de condițiile de lucru. Mânerele sunt montate în sistem de ghidare QuickClick,  fără ajutorul sculelor. Funcția Leafcollect este asemănător aspiratorului de frunze, colectând iarba și frunzișul fără a lăsa urme.

Părerea noastră despre produs

Mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 40 este o mașină electrică cu o capacitate suficient de mare de lucru și oferă cea mai bună performantă. Aceasta este destinată suprafețelor mici de teren din mediul casnic.  Deoarece este o mașină electrică de tuns iarba, are nevoie de a fi conectată la rețeaua de curent electric.  Lama de tăiere este destul de lată, pentru a tunde o suprafață suficient de lată.  Motorul Powerdeive cu reductor de 1700 de wați este puternic și oferă performanță. Volumul coșului colector este de 50 de litri, purând colecta iarba ce a fost adunată la o singură trecere, fără a necesita golirea.

Bosch Rotak 40

Masina electrica 1700 W

– Părerea clienților –

Mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 40 are o carcasă atrăgătoare de culoare verde, inspirată de firul ierbii. Puterea mașinii de tuns iarba este bună, iar funcțiile inovatoare asigură performanțe mașinii electrice. Coșul colector este suficient de mare pentru a găzdui o cantitate de 50 de litri de gazon. Mașina de tuns gazonul are o deplasare ușoară pe cele 4 roți. Manevrabilitatea acesteia este destul de simplă și de facilă.  

Cu mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 40, iarba din jurul casei arată impecabil. Datorită noilor funcții integrate, mașina de cosit iarba oferă cele mai bune performanțe, mai ales că aceasta este destinată suprafețelor mici de teren de pe lângă casă.  Coșul de colectare a ierbii este suficient de mare pentru a cosi chiar de două ori suprafața gazonată. O mașină de tuns iarba eficientă și de calitate foarte bună.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT