Top 10 epilatoare: Verifica pretul la peste 100 de modele

Încă din cele mai vechi timpuri părul inestetic de pe mâini, picioare și față a fost considerat ca fiind ”plebe”. Drept urmare nu este nimic ciudat în faptul că prima mențiune de îndepărtare a părului practic nu există. Ceva mai târziu, a apărut o pensetă și infuziile din plante caredizolvau părul în exces. Moda cu un corp neted și fără niciun fir de păr, nu a fost trecută cu vederea nici de curtezanele egiptene sau de patricienele romane. Celebra Cleopatra prefera să se ceruiască atât ea cât și slujnicele sale, pentru a elimina firele de păr inestetice.

PRINDE REDUCERILE DE SEZON - Peste 100 de epilatoare in stoc
Preț special – Livrare gratuită! Deschiderea coletului la livrare. Vezi Oferta!      

Îndepărtarea părului de pe picioare cu rezerva de ras, afectează în mod negativ pielea, pe tot parcursul timpului. Unele femei în pofida progresului tehnologic actual, continuă să utilizeze cu abnegație aparatele de ras, precum și alte produse pe care le văd în reclamele TV, sau merg la salonul de frumusețe, această ultimăopțiune fiind luată în considerare de cele mai multe. Așa cum am menționat mai sus, aparatele de ras reprezintă cel mai rapid mod și cea mai ieftină  metodă dar din păcate cu eficiență de scurtă durată.  Astăzi au fost lansate aparatele care funcționează cu baterii sau cu acumulatori cu tehnologii avansate, care permit un epilat mult mai fin.

1. Epilator Philips Lumea IPL SC2009/00, 250.000 impulsuri, Acumulator, Alb (verifică preț)

Utilizarea acestui aparat de epilat este  recomandat pentru axile, zona inghinală și picioarele cu piele sensibilă. Dacă ești în căutarea unei soluții sigure, rapide și fără dureri de eliminare a părului nedorit, având rezultate de lungă durată, atunci Philips Lumea este alegerea preferată. Folosind tehnologia de pulsare intensivă, îmbunătățită cu lumină (IPL), Lumea oferă o singură soluție, și anume aceea de înlocuire a metodelor tradiționale de îndepărtare a părului cum ar fi epilarea cu ceară, aparatele de ras, cremele, gelurile și unele epilatoare cu noua tehnologie de la Philips. Cu ajutorul tehnologiei laser,  părul nedorit este eliminat în mod eficient oferin rezultate rapide. În trecut era necesară o vizită la clinica unui dermatolog pentru a beneficia de acest procedeu, deoarece echipamentul necesar era costisitor și cerea o expertiză de specialitate.

Philips Lumea IPL SC2009/00 este un epilator fără fir, cu 5 trepte de viteze cu 5 setări reglabile de energie luminoasă și filtru UV integrat. Acumulatorul are un timp de încărcare de 1 oră și 40 de minute, iar ca și accesorii deține un încărcător, un dispozitiv pentru zona inghinală și un accesoriu pentru corp. Pentru design a fost folosită o carcasă cu forma unui pistol, culoarea folosită fiind albă.

2. Epilator Philips Lumea IPL SC1995/00, 250000 pulsatii, Alb (verifică preț)

Astăzi în toată lumea există kituri pentru epilare, ce pot fi cumpărate și utilizate la domiciliu, eliminând părul inestetic la fel ca și la o clinică profesionistă, ajutându-te în felul acesta să salvezi o sumă importantă de bani.  Philips Lumea IPL SC1995/00 este un aparat de epilat ce folosește energia laser IPL, având 5 trepte de viteze, alimentarea făcându-se direct la rețea, deoarece acesta este dotat cu un cablu de alimentare.

Pentru a dovedi eficiența aparatului atunci când vrei să elimini firele de păr nedorite, trebuie să ai în vedere faptul că rădăcina firului de păr trebuie să fie prezentă,pentru ca energia laser să poată absoarbe foliculii de păr. În cazul în care tocmai te-ai epilat, atunci tratamentul cu laser pur și simplu nu funcționează. Dacă te-ai ras, atunci rădăcinile de păr încă sunt prezente și laserul își face treaba în acest caz. Pielea de pe organele genitale și anus sunt mai întunecate și mai sensibile, astfel încât nu este recomandat ca aceste zone să fie tratate direct. Dacă ai tatuaje sau semne din naștere, care sunt mai întunecate decât restul pielii, epilatorul trebuie utilizat cu prudență.

3. Epilator Philips Satinelle HP6420/00, Discuri metalice, 20 Puncte de prindere, 2 Viteze, Alb/Roz (verifică preț)

Atunci când alegi un aparat de epilat, trebuie să ai în vedere doi parametri importanți: procedură eficace și fără durere. Mai mult decât atât, aparatul ar trebui să fie de înaltă calitate și ușor de utilizat. Principul de funcționare al oricărui epilator este de a elimina firele de păr prin smulgerea lor din rădăcină. Dispozitivele pentru epilare sunt echipate cu sisteme care alcătuiesc mai multe perechi de discuri rotative, care funcționează pe principiul procedurii cu penseta. Este putin dureros, dar foarte eficient, netezimea pielii menținându-se aproximativ o lună. Epilatoarele sunt cu disc și disc de prindere. Cele cu disc sunt echipate cu un disc rotativ de captare a forelor de păr, iar cel de-al doilea tip este echipat cu minipensete de prindere eșalonate.

Philips Satinelle HP6420/00 este un epilator cu discuri ce deține două trepte de viteze, având un număr de 21 de prinderi. Alimentarea se face direct de la rețea, prin cablul de alimentare ce are o lungime de 1,8 metri. Pentru design producătorul a folosit combinația de culori, de steluţe roz pe un fond alb.

4. Epilator Philips Satinelle HP6423/00, Discuri metalice, 20 Puncte de prindere, 2 Viteze, Cap de ras, Alb (verifică preț)

În zilele noastre există multe modele de epilatoare, roate acestea diferind prin modul de îndepărtare a firelor de păr inestetice, tratamentul dureros sau mai puţin dureros. Atunci când alegi un model trebuie să ţii cont de tipul de piele, cât de sensibilă este şi când anume atinge pragul durerii. Modelul de bază al epilatoarelor, este potrivit pentru femeile care au un prag de durere scăzut sau pielea nu este atât de sensibilă la astfel de procedee. Noile modele deţin instrumente speciale pentru a elimina durerea.

Epilatorul Philips Satinelle HP6423/00 este special conceput pentru femeile cu o piele foarte delicată şi sensibilă, fiind echipat cu un sistem de procedură a dispozitivului, mai puţin dureros. Acesta este echipat cu discuri cu 21 de prinderi, pentru îndepărtarea părului nedorit. Cele mai noi modele folosesc acest sistem, care este format din 21 de discuri aşa cum este acesta sau poate avea un număr mult mai mare de perechi de discuri rotative. Aceste discuri sunt capabile să smulgă un număr de 600-750 de fire pe minut, în funcţie de viteza de rotaţie. Epilatorul Philips Satinelle HP6423/00 deţine două trepte de viteze, putând fi adaptate în funcţie de suportabilitate. La cumpărarea produsului beneficiezi de un cap de ras, un pieptene de tuns, o perie de curăţat şi husă. Alimentarea se face direct la sursa de curent prin cablul de alimentare ce are o lungime de 1,8 metri. Carcasa acestuia este de culoare albă.

5.Epilator Braun SE3270, 20 pensete, 2 viteze, Cap de ras, Capac pentru tuns, Alb/Roz (verifică preț)

Sistemul avansat multipensetă este destinat tratamentelor eficiente incluzând patru perii duble, care smulg firele de păr. In plus toate modelele sunt echipate cu sisteme de captare tip pensetă cu două trepte de viteze. Prima treaptă este folosită pentru a capta părul fin, iar a doua treaptă pentru firele de păr normale şi groase.  La viteză mică firele de păr nu se rup, fiind îndepărtate din rădăcină. O caracteristică pe care trebuie să o ai în vedere atunci când vrei să achiziţionezi un epilator, este aceea că aspectul său trebuie să fie astfel încât să poată fi ţinut în mână cât mai confortabil, iar butoanele să fie amplasate pe panoul frontal. Dispozitivul trebuie să fie uşor de dezasamblat pentru a putea fi curăţat şi uscat. Kit-ul trebuie să includă o perie specială pentru curăţare iar capul trebuie să fie neaparat detaşabil, astfel încât să poată fi curăţat eficient.

Epilatorul Braun SE3270 are sistem de prindere de tip pensetă, având un număr de 20 de prinderi, două trepte de viteze şi alimentare direct de la sursa de curent. Acesta este dotat cu sistem de iluminare pentru a vedea foarte bine firele de păr ce trebuie înlăturate şi funcţia de masaj. Ca şi accesorii acesta vine echipat cu un cap pentru părul facial, un cap de tuns şi o husă de depozitare. Carcasa este în combinaţie de alb cu roz.

6. Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00, 250000 pulsatii, Alb (verifică preț)

Epilatorul  Philips Lumea IPL SC2005/00 îţi oferă rapid o piele perfect netedă şi fără durere. Acesta creează un fascicul puternic de lumină concentrată, care distruge foliculii de păr nedorit. La o viteză mare acesta are influenţă pe o suprafaţă mare de piele, astfel încât să poţi avea rapid o piele netedă, fără a cheltui bani şi timp. Nu este nevoie să cheltui bani pe ceară, spumă sau cremă, ci doar să ai timp suficient pentru schimbarea cartuşului foto.

Epilatorul  Philips Lumea IPL SC2005/00 este foarte uşor de utilizat deoarece este un model ergonomic, ce poate fi ţinut în mână cu precizie şi fiind uşor de mânuit. Acesta nu deţine fir şi are cinci trepte de viteze, oferind posibilitatea de a alege diferite puteri pe care le poate suporta pielea ta. Este alimentat de noua tehnologie avansată IPL, care este un fascicul puternic de lumină concentrată, ce distruge foliculii de păr de la rădăcină. Senzorul de procesare de mare viteză oferă o suprafaţă mare de expunere şi confort, precum şi capacitatea de a regla puterea fluxului luminos, prin proceduri complete de siguranţă. Încărcarea acumulatorului se realizează într-un timp de o oră şi 40 de minute. Acesta vine cu accesoriu de corp şi o husă pentru depozitare. Carcasa este realizată în culorile de alb cu roz.

7. Epilator Braun Xelle SE5580, 40 Pensete, 2 Viteze, Alb/Verde (verifică preț)

Pentru începători cât şi pentru cei ce au pragul durerii foarte mare, este recomandat să folosească epilatorul cu o varietate de caracteristici şi echipamente pentru ameliorarea durerii. Pentru cei care au deja experienţa unui epilator pentru îndepărtarea părului nedorit, iar pragul de durere şi gradul de sensibilitate sub medie, pot folosi modelul de bază al dispozitivului, fără sfaturi suplimentare sau funcţii de calmare a durerii. Prin urmare producătorii aduc în mod constant îmbunătăţiri asupra echipamentului pentru epilat, cu scopul de a facilita această procedură.

Unul dintre aceste dispozitive este Epilatorul Braun Xelle SE5580, care este accesorizat cu cap pentru zonele sensibile, cap pentru părul facial, mănuşă răcoritoare ce face procedura mai nedureroasă, precum şi  perie de curăţat şi husă. Acest epilator este realizat cu sistem de prindere de tip pensetă cu un număr de 40 de prinderi. Alimentarea se face direct de la reţea, deţinând un cablu de alimentare. Este dotat cu sistem de iluminare, deţine funcţia de masaj şi este dotat cu un cap pivotant. Modelul este realizat cu o carcasă în culorile alb şi verde.

8. Epilator Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry, Sistem de exfoliere, 40 Pensete, Acumulator, 6 Accesorii, 2 Viteze,Alb/Albastru (verifică preț)

Acest model este conceput pentru femeile care au grijă de aspectul lor şi sunt obişnuite să îşi îngrijească picioarele în mod deosebit. Acest epilator oferă o îndepărtare rapidă şi confortabilă a firelor de păr precum şi o exfoliere eficientă, lăsând pielea moale şi perfect netedă. Dispozitivul poate funcţiona la două viteze diferite, având sistem de prindere de tip pensetă, fără fir şi având o autonomie de 40 de minute de funcţionare.

Epilatorul Braun Silk-épil 9961 este dotat cu funcţia specială Wit&Dry, sistem de masaj şi sistem de iluminare ce permite o bună vizualizare a firelor de păr. Este accesorizat cu cap de radere, perie pentru exfoliere, perie de curăţat şi husă. Carcasa este realizată în nuanţele de alb şi albastru.

9. Epilator Rowenta Flower Love EP2851, 24 Pensete, 2 Accesorii, 2 Viteze, Alb/Albastru (verifică preț)

Anumite modele de epilatoare sunt construite cu elemente speciale care evită durerea, iar altele sunt echipate cu dispozitive speciale de mare precizie, cu care se poate îndepărta părul inestetic din zone mai sensibile precum axila şi zona inghinală. Acest lucru ţine de timpul procedurii şi de numărul activ de pensete. Multe modele folosesc dispozitive detaşabile speciale pentru a putea fi curăţate cu apă şi pentru a uşura durerea. Unii producători de epilatoare înlocuiesc duza cu mănusă de răcire cu gel, ce are acelaşi efect şi este adecvat pentru utilizarea multiplă.

 Rowenta Flower Love EP2851 este un epilator cu prindere de tip pensetă, având un număr de 24 de prinderi, nu deţine fir de alimentare de la sursa de curent, alimentarea făcându-se cu un acumulator. Acest epilator este accesorizat cu un cap pentru zone sensibile, un cap pentru păr facial, un cap lavabil şi husă. Pentru design producătorul a folosit o carscasă în nuanţele de alb şi albastru.

10. Epilator cu lumina intens pulsata Remington i-Light Prestige IPL6750 pentru fata si corp, Alb/Roz (verifică preț)

Epilatorul cu lumină intens pulsată Remington i-Light Prestige IPL6750 este destinat epilării părului nedorit atât de pe faţă cât şi de pe corp. Acesta dispune de un număr  de  5 viteze, permiţând epilarea într-un timp de aproximativ 25 de minute pentru ambele picioare. Greutatea redusă şi dimensiunea compactă îl fac să fie utilizat în cel mai confortabil mod posibil. Aparatul este echipat cu senzor de recunoaştere a culorilor, oferind o siguranţă totală şi o procedură nedureroasă. Oamenii de ştiinţă au inventat în cele din urmă o metodă de a scăpa de părul nedorit, absolut fără durere sau alte senzaţii neplăcute.

Este vorba de tehnologia IPL ce oferă un flux puternic de lumină al cărui spectru este limitat de filtrul special al lentilei, acţionând direct asupra foliculului de păr şi distrugându-l complet. Epilatorul cu lumină intens pulsată Remington i-Light Prestige IPL6750este deţine sistem de iluminare şi se alimentează direct de la reţeaua de curent electric. Este accesorizat cu cap pentru zonele sensibile, cap pentru părul facial, şi toate acestea depozitate într-o cutie elegantă. Pentru design a fost folosită combinaţia de culori alb şi roz.

Comentarii

Leave a reply

Review IT