Bosch SMS68TI01E – masina de spalat silentioasa si foarte incapatoare, cu dotari de ultima generatie!

Preţ Bosch SMS68TI01E

Bosch SMS68TI01E este o noua masina de spalat vase SuperSilent Plus din inox anti-amprenta, recomandata in mod special pentru o familie medie cu 1-2 copii sau pentru una cu mai multi membri, care este disponibila deja si in ofera marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret acceptabil pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design elegant si atragator de culoare argintie, clasa energetica A++, un display digital LED de mari dimensiuni, un motor economic EcoSilence Drive, o tehnologie inovatoare de clatire si una de protectie a sticlei, o capacitate de pana la 14 seturi de vase, 4 optiune speciale de spalare, 8 programe prestabilite de spalare si multe altele.

Review Bosch SMS68TI01E

Design-ul modern si foarte atragator al masinii de spalat vase independente SuperSilence Plus de la Bosch se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta si rezistenta din inox anti-amprenta, dar si un display digital LED de mari dimensiuni (cu suport PiezoTouchControl). La interior, aceasta este prevazuta cu un cos superior reglabil pe inaltime (cu sistem Rackmatic in 3 trepte), un cos superior VarioFlexPro cu marcaje rosii de utilizare, sase suporturi pliabile pentru farfurii si doua suporturi pentru cesti in sertarul superior, doua suporturi pentru cesti si un suport pentru pahare in sertarul inferior, precum si cu mai multe cosuri XXL de culoare argintie.

Noul motor economic EcoSilence Drive, dezvoltat de catre Bosch pentru a creste eficienta lor de curatare, functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura cele mai bune rezultate la spalare, cu un consum redus de energie, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului si componentelor sale. Tehnologia inovatoare de clatire ActiveWater maximizeaza eficienta de spalare si asigura o clatire ecologica cu rezultate excelente de curatare, in timp ce apa si energia sunt economisite prin distributia tintita a apei, tehnologia optimizata de filtrare, incalzirea rapida si performantele ridicate ale pompei pentru creșterea circulației apei.

Masina de spalat vase Bosch SMS68TI01E este incadrata in clasa de eficienta A++, respectiv in clasa de eficienta la spalare/uscare A, pentru a putea beneficia de un consum redus de resurse utilizate la spalare si uscare, inregistrand astfel un consum anual de energie estimat undeva la 266 kWh/an si un consum anual de apa estimat la 2660 de litri pe an. Caracteristicile sale generale includ un numar de 4 optiuni speciale de spalare (VarioSpeed Plus, HygienePlus, Extra Uscare si Intensive Zone), 8 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Automat, Eco, Silence, Pahare, Normal 1h, Rapid si Prespalare), un program special de igienziare si o capacitate mare de pana la 14 seturi complete de vase.

Părerea noastră despre produs

Moderna, extrem de incapatoare si foarte performanta, noua masina de spalat vase Bosch SMS68TI01E este capabila sa va ofere o spalare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a unei cantitati mari de vase, astfel incat sa va puteti bucura de vase perfect curate cu un minim de efort si un consum redus de resurse utilizate la spalare. Astfel ca, noua masina de spalat vase marca Bosch reprezinta o alegere perfecta pentru persoanele sau familiile ce isi doresc o noua masina de spalat moderna si foarte silentioasa, cu o capacitate maxima de spalare si mai multe functii/tehnologii de ultima generatie, insa care dispun si de un buget destul de ridicat dar pe masura dotarilor de top.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat vase excelenta, silentioasa si foarte incapatoare. Cu functiile si optiunile de spalare, puteti personaliza modul de spalare al vaseor in functie de tot felul de criterii. Are atat de multe setari incat am ajuns sa folosesc doar programele implicite, iar vasele stralucesc la final.

Este silentioasa si foarte eleganta, are un consum redus de resurse si ofera rezultate foarte bune la spalare. Per total sunt foarte multumit de ea si o recomand cu incredere si altor persoane interesate de acest model.

La fiecare utilizare ma bucur de alegerea facuta si de performante excelente de spalare. Arata foarte bine in bucatarie, este extrem de silentioasa si nu consuma prea multe resurse, iar combinatia dintre programele prestabilite si functiile extra-spalare rezulta vase perfect curate. O recomand oricui cu mare incredere.

Nu am nimic de reprosat. Aspectul este foarte placut iar inoxul anti-amprenta este bine venit. Are un consum redus de resurse, iar nivelul de zgomot este foarte scazut. Programele si functiile de spalare pot spala foarte bine orice tip de vas, de la farfurii si pahare pana la tigai si oale.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT