Beko DFS26024W

REVIEW – Beko DFS26024W

Beko DFS26024W

Vezi AICI | PREȚUL ZILEI

Beko DFS26024W este o masina de spalat vase compacta si inteligenta, incadrata intr-o clasa buna de eficienta energetica, care promite ca se potriveste in orice bucatarie si ca vom avea mai mult timp liber pentru alte activitati. Aceasta este foarte apreciata in parerile online ale persoanelor ce au achizitionat deja aparatul electrocasnic, insa ramane sa vedem in randurile urmatoare daca este sau nu o alegere buna pentru utilizarea casnica.

Ca o mica paranteza, masina de spalat Beko este disponibila in oferta cunoscutelor magazine online din Romania si poate fi achizitionata la un pret foarte ok pentru aproape orice buget al celor interesati de produs. In plus, din moment ce achizitionati aparatul electrocasnic, magazinele online va ofera garantia inclusa de 24 de luni (inregistrati aparatul pe site-ul producatorului si beneficiati de 5 ani garantie), serviciul de livrare standard a produsului, deschiderea coletului la livrare si retur gratuit in termen de 14 zile calendaristice.

 Review Beko DFS26024W

In ceea ce priveste aspectul exterior, masina de spalat vase independenta Beko are un design compact si modern tip minimalist, cu un finisaj simplu dar placut, ce poate fi amplasata usor in spatiile inguste din bucatarie. Aceasta include o carcasa complet alba (cu latime redusa), un panou de comanda electronica (cu afisaj digital tip LED), precum si o usa frontala tip rabatabila, tot de culoare alba. In plus, aparatul de la Beko cantareste aproximativ 35 de kilograme si masoara doar 44,8 centimetri pe latime, iar acesta produce un nivel scazut de zgomot de 47 dB in timpul functionarii.

Modelul Beko DFS26024W inregistreaza un consum de energie estimat la 211 kWh pe an, cu o cantitate de apa consumata de 9,5 litri pe ciclu de spalare, de aceea masina de spalat celor de la Beko a fost incadrata in clasa energetica A++ si in clasa de eficienta la uscare A. Acum, dintre caracteristicile importante ale aparatului Beko mentionam cosurile integrate de vase tip TrayWash, optiunea de pornire intarziata si cea de incarcare rapida, motorul inteligent tip Inverter, functia de clatire suplimentara si cea de extra-uscare, cantitatea de 10 seturi complete de vase si cele 6 programe de spalare.

Motorul ProSmart Inverter este unul dintre cele mai bune sisteme de monitorizare pe masinile de spalat vase, deoarece acesta beneficiaza de un consum scazut de energie, o functionare silentioasa si de o durabilitatea indelungata. Modelul mai sus mentionat detine doua cosuri de vase cu sistem TrayWash, adica poate spala doua tavi in cosul inferior si o alta in cosul superior. Optiunea de pornire intarziata incepe programul de spalare la ora selectata, timp in care sunteti la serviciu sau faceti cumparaturi, in timp ce optiunea de incarcare la jumatate optimizeaza ciclu de spalare la cantitatea de vase.

 Părerea noastră despre produs

Beko DFS26024W ne-a impresionat placut printr-un raport calitate/pret excelent din punctul nostru de vedere, unde aparatul ofera o spalare eficienta si silentioasa a unei cantitati bune de vase murdare, pentru a scoate vasele perfect curate si bine uscate la un consum optim de energie. Aceasta are numai parti bune ce indeplineste cerintele utilizatorilor casnici, precum aspectul exterior, eficienta energetica, sistemul de motorizare, nivelul de zgomot, cantitatea de vase, functiile/programele de spalare, pretul de achizitionare si altele.

Comentarii

Leave a reply

Review IT