Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV53M00EU, 9 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, Display LCD, 45 cm – ofera noua

O bucatarie nu poate fi echipata complet fara o masina de spalat vase, iar modelul Bosch SPV53M00EU poate reprezenta o buna alegere pentru persoanele care isi doresc un model incorporabil cu o latime de 45 de centimetri. Aceasta este un model din seria 6 si are o capacitate de spalare de 9 seturi, cu 5 programe de spalare.

Dispune astfel de programul de spalare Auto, care este si cel mai flexibil. Acesta poate tine intre 90 si 150 de minute, in functie de cantitatea de vase si murdaria detectata. Poate functiona cu o temperatura a apei intre 45 si 65 de grade Celsius si un consum de apa intre 7 si 16 litri.

Programul Intensive al masinii de spalat vase incorporabila Bosch SPV53M00EU va ofera spalarea vaselor la temperatura de 70 grade Celsius, cu o durata care variaza intre 125 si 135 de minute si un consum de apa intre 11 si 14 litri, consumul de energie electrica fiind de 1.2-12kWh.

   Vezi AICI preţul pentru Masina de spalat Bosch SPV53M00EU   

Programul Eco este cel mai lung, dar si cel mai prietenos daca tinem cont de consumul de energie electrica, deoarece spala la 45 de grade Celsius pentru 170 de minute cu 8 litri de apa si consuma doar 0.78kWh.

Bosch-SPV53M00EU1-300x300

Un alt program al acestei masini de spalat este Intensive Smart, care este de spalare intensiva, la temperatura de 45 grade Celsius, cu o durata de 125-135 minute. Programul Spalare rapida este unul rapid, care foloseste 9 litri de apa la 45 grade Celsius si are un consum de 0.7 kWh.

In ceea ce priveste zgomotul pe care il produce masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV53M00EU, aceasta este foarte silentioasa pe perioada functionarii, cu doar 44 dB. Functia AquaStop ofera protectie 100% impotriva inundatiilor, iar datorita tehnologiei de protectie a sticlei, curata cu delicatete paharele.

Datorita faptului ca este un model din seria 6, dispune de InfoLight, care este o raza luminoasa rosie proiectata pe podeaua bucatariei atunci cand programul este activ. Atunci cand programul de spalat ajunge la final, lumina dispare, pentru a sti ca s-a incheietat ciclul de spalare si uscare a vaselor.

Alte functii utile sunt Viospeed, care presupune reducerea cu pana la 50% a timpului de spalare sau Incarcare la Jumate si Programare Intarziata, posibila intre 1-24 de ore. Atat gratie dimensiunilor reduse, cat si a consumului redus de energie, a capacitatii mari de spalare si a functiilor multiple, aceasta masina de spalat vase poate reprezenta ajutorul de care aveti nevoie in bucatarie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT