DeLonghi EC 200.CD – un Cappuccino de senzatie

Stiati ca „vinul de Arabia”, cum a fost denumita la inceput in Europa, cafeaua reprezinta in zilele noastre cea mai raspandita bautura din lume? In fiecare an, pe tot Globul, oamenii consuma peste 400 de miliarde de cani de cafea. Studiile arata ca persoanele care consuma mai mult de 3 cesti de cafea pe zi risca sa devina dependente, iar dependenta poate avea efecte nedorite. Pe de alta parte, cei care consuma moderat, 1-2 cesti de cafea zilnic, pot beneficia pe deplin de avantajele multiple pe care le aduce aceasta bautura atat de populara.

Indiferent daca sunteti sau nu un bautor de cafea impatimit veti aprecia o cafea aromata, calda, energizanta intr-o dimineata ploioasa cand de abia reusiti sa va dati jos din pat. Si nu numai atunci. Sunt atat de multe dimineti cand ati avea nevoie de o cafea buna. Cu noul espressor manual DeLonghi EC 200.CD, acum este mult mai usor sa preparati cafeaua perfecta direct acasa, exact in momentul cand aveti nevoie de ea.

   Vezi AICI preţul pentru Espressorul DeLonghi EC 200.CD   

DeLonghi EC 200.CD este un espressor micut, ocupa foarte putin loc pentru ca are dimensiuni reduse de doar 220 x 270 x 320 mm si o greutate de 3 kg. Este usor de manevrat si de mutat. Designul sau este simplu, dar elegant. Are finisaj de negru si crom. In centru se afla un buton principal cu ajutorul caruia puteti selecta optiunile preferate pentru bautura pe care o doriti.

DeLonghi-EC-200.CD_

DeLonghi EC 200.CD are o presiune de 15 bar si putere mai mare, de 1050W, ceea ce inseamna ca este gandit pentru a prepara bauturi intens aromate. Cu ajutorul sau puteti face cappuccino sau espresso. Capacitatea rezervorului transparent de apa este medie, de 1 litru si va permite sa-l detasati usor pentru a-l spala si pentru a-l umple cu apa. Este ideal pentru o familie mica. Va permite sa preparati in acelasi timp o cantitate suficienta de cafea pentru doua persoane (doua cesti).

Pentru a prepara o cafea puneti apa in rezervor, adaugati cafea in recipient si porniti aparatul. Pentru ca vorbim despre un espressor manual, trebuie sa fiti atent si sa opriti dumneavoastra butonul cand cestile s-au umplut. Acestui espressor nu-i lipseste dispozitivul de spumare. Astfel, puteti opta pentru spumarea laptelui si puteti adauga spuma in bautura preferata pentru un gust desavarsit.

Espressorul manual DeLonghi EC 200.CD beneficiaza de reducere si are garantie 2 ani. Optional, puteti alege garantia extinsa pana la 4 ani.

Comentarii

Leave a reply

Review IT