Kuvings B3500S

REVIEW

REVIEW – Kuvings B3500S

Kuvings B3500S

Vezi AICI | PREȚUL ZILEI

Niciodata nu este prea tarziu sa incepem un trai de viata sanatos prin a consuma alimente si bauturi naturale, astfel ca in review-ul de astazi vom discuta despre storcatorul de fructe si legume, cu melc de 240W, Kuvings B3500S. Acesta functioneaza pe baza unui sistem de presare la rece, cu o viteza scazuta de numai 60 de rotatii pe minut, are un tub cu diametrul de 75 milimetri si se bucura de cateva sisteme utile anti-picurare/anti-alunecare. Noul storcator de la Kuvings, brand disponibil oficial si in Romania, este destinat tuturor celor care isi doresc un suc de mere, tomate sau portacale si chiar unul din ierburi aromate precum menta sau altele.

Acesta poate fi achizitionat  din oferta marelui magazin online din Romania, eMAG, prin serviciul lor de parteneriat, sau direct de pe site-ul oficial Kuvings Romania, la un pret foarte ok pentru caracteristicile importante ale aparatului electrocasnic, asta in cazul celor ce dispun de un buget mediu. In plus, odata cu achizitionarea produsului, magazinul partener si producatorul oficial va pune la dispozitie garantia inclusa de pana la 60 de luni, livrarea gratuita a produsului la usa locuintei, deschiderea coletului la livrare si returnarea aparatului in termen de pana la 14 zile lucratoare.

 Review Kuvings B3500S

Incepem prezentarea produsului prin a discuta despre aspectul exterior, unde storcatorul de fructe si legume cu melc Kuvings are un design modern si minimalist, cu ajutorul caruia acestuia se va integra perfect in orice decor si va arata foarte bine oriunde in bucatarie. Carcasa aparatului este una eleganta si destul de rezistenta de culoare argintiu si negru, cu baza aparatului realizata din otel inoxidabil si putin plastic lucios ce continua pe maner, respectiv cu palnia de alimentare si vasul de colectare fabricate din Tritan, un material ecologic ce nu conţine BPA (Bisfenol A).

Storcatorul prin presare la rece Kuvings este usor de montat si curatat prin peria de curatat inclusa in pachet, iar componentele aparatului pot fi spalate cu usurinta direct sub jetul de apa, deoarece acestea nu sunt lavabile in masina de spalat vase. In plus, nivelul de zgomot produs in timpul functionarii este ceva mai scazut decat cel al modelelor conventionale, deoarece aparatul permite o stoarcere lenta la numai 60 de rotatii pe minute, in timp ce vibratiile sunt totodata eliminate complet, in special multumita picioruselor cauciucate (cu sistem anti-alunecare).

Caracteristicile importante ale storcatorului de fructe si legume Kuvings B3500S sunt motorul puternic de 240W, storcatorul propriu-zis cu melc, viteza redusa de 60rpm, functia de actiune reversibila, palnia larga de 7,5 centimetri, recipientul pentru suc de 400ml si o functie antiscurgere. Aceasta din urma reprezinta pur si simplu un sistem de inchidere etansa al capacului aparatului Kuvings, care nu permite asadar sa se piarda nicio picatura de suc, aspect cu ajutorul caruia putem obtine sucuri delicioase din fructe si legume, fara a lasa miserie in bucatarie.

Storcatorul cu melc Kuvings verifica in primul rand daca asamblarea componentelor a fost efectuata corect si completata cu succes, dupa aceea incepe sa functioneze in conditii de siguranta, unde sistemul automat de control al caldurii asigura o buna functionare chiar si dupa pornirea aparatului. Tehnologia prin presare la rece promite obtinerea unui suc natural 100% omogen, prin faptul ca presarea fructelor sau legumelor este una usoara la o viteza lenta de stoarece (60rpm), asadar sucul rezultat va fi unul proaspat si natural, bogat in vitamine si substante nutritive.

Vezi AICI | PREȚUL ZILEI

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca storcatorul de fructe si legume Kuvings B3500S este o optiune foarte interesanta pentru persoanele/familiile ce si-au propus sa inceapa un stil de viata sanatos sau pur si simplu vor sa se bucure de sucuri naturale si personalizate. Asadar, aparatul Kuvings are ca aspecte pozitive motorul puternic cu 5 ani garantie, aspectul modern de la exterior, tehnologia de presare la rece (cu viteza lenta) si functiile antialunecare/scurgere, in timp ce ca aspecte negative putem puncta doar pretul de achizitionare putin cam ridicat, asta daca nu-l prindeti la reducere.

Comentarii

Leave a reply

Review IT