REVIEW: Sistem de navigatie Garmin DriveSmart 70 LMT – Cu indicator de limită de viteză pentru majoritatea străzilor!

  Review Sistem de navigatie Garmin DriveSmart 70 LMT

Garmin DriveSmart 70 LMT este un sistem de navigație care are integrate alerte utile. Astfel, îți este oferit un mediu de conducere mai sigur. Oferă o notificare în timp util a curbelor periculoase, a modificărilor pentru limita de viteză, a intersecțiilor feroviare și a școlilor din apropiere. În plus, Garmin DriveSmart 70 LMT îți indică faptul dacă conduci într-o direcție greșită pe o stradă cu sens unic. Te avertizează că te apropii de camerele radar și îți reamintește să te odihnești în cazul călătoriilor mai lungi. Afișează  locurile de odihnă din apropierea ta, benzinării, restaurante sau alte facilități importante pentru perioada călătoriei.

 Preț Sistem de navigatie Garmin DriveSmart 70 LMT

Sistemul de navigație Garmin DriveSmart 70 LMT are un preț ceva mai mare, iar raportul preț calitate nu este tocmai bun, deoarece la acest preț, probabil se pot găsi dispozitive mult mai performante, cu mai multe funcții și dotări. În pachetul dispozitivului sunt oferite accesorii incluse în preț.

Vezi preț – Garmin DriveSmart 70 LMT

 Caracteristici

Sistemul de navigație Garmin DriveSmart 70 LMT oferă informații despre ruta activă, putând naviga cu ușurință în direcția dorită, evitând ambuteiajele și drumurile complicate. Pe măsură ce te apropii de câte un obiectiv, se arată o animație și ce anume trebuie să faci. La unele intersecții, vederea păsărilor ajută la orientare, în timp ce în altă parte, sunt oferite fotografii cu puncte utile. Funcția de acces direct simplifică căutarea destinațiilor complexe. Aeroporturile și centrele comerciale sunt găsite cu ușurință, deoarece dispozitivul arată locația destinației dorite în clădirea respectivă. Dacă mergi la mall, accesul direct furnizează informații suplimentare, cum ar fi semnalizarea podelei.

Display: Sistemul de navigație Garmin DriveSmart 70 LMT are un display cu diagonala de 7 inch, bazat pe tehnologia Touchscreen, iar rezoluția ecranului este de 800 x 480 pixeli. Imaginile afișate sunt foarte clare, cu detalii care ies în evidență, pentru o vizualizare cât mai clară pentru conducătorul auto.

Hardware: Caseta de căutare Garmin DriveSmart 70 LMT facilitează găsirea adreselor și facilitarea realizării a milioane de puncte de interes. Pur și simplu introdu o categorie, de exemplu, pizza, sau un titlu complet sau un nume foarte precis, iar Garmin DriveSmart 70 LMT, îți va arăta rapid rezultatele.

Procesor: Producătorul nu a menționat acest lucru.

Harti:  Cu hărți preîncărcate pentru toată Europa, poți merge în siguranță cu GPS Garmin DriveSmart 70 LMT. 

Audio-video: Dispozitivul Garmin DriveSmart 70 LMT include un receptor de informații despre traficul FM TMC  și evită traficul aglomerat în timp real, afișând informații pe telefon și pe Garmin SmartPhone Link.

Baterie: de tip Li-Ion

Optiuni suplimentare

Card micro SD și instalarea aplicației Smartphone Link pe telefon.

Comentarii

Leave a reply

Review IT