Panasonic SC-MAX4000EK – Test #6 – Review-ul celui mai puternic sistem pana in 3000 lei

Panasonic SC-MAX4000EK – daca doresti sa-ti cada tencuiala la casa, atunci sistemul acesta este perfect. Un sistem pe care il detin de aproximativ 1 an si astazi am decis sa-l pun in vanzare datorita puterii prea mari. Poate nu credeti, insa sistemul este atat de puternic incat mi s-a deschiolat mobila in casa, am disperat vecinii si lista neplacerilor continua datorita acestui sistem extrem de puternic. Tin minte atunci cand l-am luat aveam de als intre Sony la 3000 de lei si acest sistem panasonic. Dupa ce le-am testat pe amandoua am ajuns la concluzia ca Panasonic este mult peste Sony.

Sunet extrem de puternic – bass profund si claritate chiar si atunci cand este dat la maxim – cel mai bun sistem pentru acest buget

________________

Panasonic SC-MAX4000EK este un nou sistem audio de inalta fidelitate (Hi-Fi) de la compania japoneza Panasonic Corporation, ideal pentru toti cei care vor intr-adevar sa se bucure de un sunet captivant, bass puternic si o rezonanta incredibila. Disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun (vezi pretul si pe altex.ro), minisistemul audio Hi-Fi elegant si ultima generatie de la Panasonic se remarca in principal prin componentele sale de top si tehnologiile performante de sunet.

Functia Airquaqe Bass integreaza un sistem unic de bas reflex, care amplifica in mod suplimentar basul puternic si totodata rezonanta uimitoare ale noului minisistem audio Hi-Fi (High Fidelity) de ultima generatie, pentru a produce un sunet extraordinar si extrem de puternic. Tehnologia unica de porturi asigura redirectionarea sunetele fara a pierde rezonanta sunetelor generate din spatele unitatii wooferului, ceea ce rezulta un sunet puternic si de inalta fidelitate, chiar la dumneaovastra acasa.

Consola Panasonic SC-MAX4000EK

Minisistemul audio Hi-Fi Panasonic SC-MAX4000EK, cu CD Player si tuner FM inclus, este alcatuit in principal dintr-o unitate principala, un super woofer de 30 centimetri, doua boxe frontale cu 3 cai si o putere mare de 2400 W (RMS), precum si din trei amplificatoare digitale pentru un sunet putenic si de inalta fidelitate. In plus, acesta dispune de tehnologiile speciale de sunet Digital Amplifier, Airquake Bass, D.Bass, DJ Jukebox, DJ Sampler si MAX DJ Effect, dar si de conectivitate Bluetooth si NFC pentru redarea melodiilor preferate de pe aproape orice device.

Boxe Panasonic SC-MAX4000EK

Cele trei amplificatoare digitale asigura imbunatatirea claritatii sunetului la fiecare interval de frecventa, astfel interpretarile vocale sunt mult mai clare si mai exacte, precum si basul este mult mai puternic si mai bine pronuntat. Modul Football (Fotbal) va ofera posibilitatea sa va bucurati de o experienta de vizionare unica a meciurilor preferate de fotbal de pe televizor, permitandu-va in acelasi timp sa selectati simplu si rapid modul de sunet ideal pentru fiecare program TV in parte.

Panasonic SC-MAX4000EK

Bluetooth, NFC, 2400W, 2 GB, USB

Pe langa memoria interna de 2 GB ce permite stocarea de pana la 500 de melodii, minisistemul audio Hi-Fi de la Panasonic mai beneficieaza si de functia DJ Jukebox pentru redarea melodiilor din memoria interna a acestuia sau chiar de pe un dispozitiv USB, gratie modului Mix Play. Cu toate acestea, cei de la Panasonic a mai dezvoltat si o aplicatie speciala, numita Panasonic MAX Juke, care va permite sa efectuati operatii de baza si totodata sa controlati rapid functia Scratch, prin intermediul smartphone-ului dumneaovastra.

7 Comments
 1. Reply
  Diaconu 26 noiembrie 2016 at 10:54

  Mai coborati cateva sute si l-am cumparat!
  Exista deja 2500 dar si … 2200 !
  diaconu 0722.778089

 2. Reply
  Rares 1 decembrie 2016 at 10:42

  Daca il gasesc si eu sub 2500 il cumpar!!

  • Reply
   Review produs 15 iulie 2017 at 11:32

   pret mai mic de 2600 de lei nu a avut niciodata in nici o promotie.

 3. Reply
  Dragos 25 februarie 2017 at 0:46

  Salut ce microfon trebuie să folosesc pt max 4000?

  • Reply
   Review produs 25 februarie 2017 at 13:57

   Salut. Trebuie sa te uiti ca microfonul sa aiba mufa Mic in (6.3 mm) …cea mica jack nu se potriveste.

 4. Reply
  Dragos 15 iulie 2017 at 11:22

  si-a cumparat un prieten de-al meu acest sistem si pot sa confirm prima parte a articolului. puterea este foarte mare, i-a crapat soba in casa datorita bass-ului.

  • Reply
   Review produs 15 iulie 2017 at 11:30

   sistemul este foarte puternic. nu recomand celor care stau la bloc.

Leave a reply

Review IT