BEABA Tomydoo Mineral B920312 – Test #7 – Aspirator nazal pentru bebelusi

Salutare, prieteni! Astazi discutam despre BEABA Tomydoo Mineral B920312, un aspirator nazal pentru bebelusi pe care l-am achizitionat in urma cu cateva saptamani si acum putem sa ne dam cu parerea despre el.

La inceput am fost sceptici in privinta lui asta din cauza a catorva review-uri negative pe care le-am gasit pe site-ul eMAG.ro. Cei drept la inceput ne-am speriat, ca ca nu trage mucisorii, ba ca nu aspira deloc, ba ca este prea zgomotos, insa realitatea este cu totul alta, cel putin asta am sesizat in testele pe care le-am facut in aceste 2 saptamani.

Eu cred ca majoritatea persoanelor care au cumparat acest produs, nu au stiut sa-l foloseasca.

Cum se foloseste BEABA Tomydoo Mineral B920312?

Pentru curatarea mucisorilor unui bebe este nevoie sa-i aplicati in fiecare nara ser fiziologic, acesta inmoaie si curata in acelasi timp. Dupa ce i-am dat cu ser fiziologic, atunci putem sa-l folosim. Ce este cel mai important este sa-i astupam cealalta nara pentru a putea trage. Ceea ce este si logic pentru ca functioneaza la fal ca un aspirator si daca cealalta nara este lasata libera acesta va trage si aerul, iar puterea de aspirare este mult mai mica sau aproape inexistenta. Intradevar, puterea de aspirare este redusa, insa daca il folosesti corect cu siguranta vei fi multumit de el.

O mica demonstratie despre cum putem sa-l folosim, gasiti in acest clip video.

BEABA Tomydoo Mineral B920312 este un produs ergonomic si poate fi folosit cu o mana, pe cealaltă o poti folosi pentru imobilizarea copilului. Este un produs ideal pentru curatarea zilnica a bebelusului. Va permite sa suflati nasul copilului rapid si eficient. Zgomotul este un pic infricosator pentru copil, dar nu atat incat sa deranjeze atat de rau

In interiorul pachetului mai gasim 3 varfuri de aspiratie din silicon moale, cel alb putem sa-l folosim pentru secretii vascoase, cel albastru il putem folosi pentru secretii normale, iar cel verde este special conceput pentru nou-nscuti si bebelusi pana in 3 luni. Pe langa aceste 3 varfuri, mai avem 2 baterii, acestea pot fi folosite pentru 1000 de aspiratii, conforma manualului de utilizare.

De asemenea, in pachet mai gasim si un saculet foarte fain in care iti poti tine aparatul fara sa se imprafoseze.

Cu BEABA Tomydoo Mineral B920312 nu exista risc de contaminare

Bebelusul tau este in siguranta fara a avea dubii ca exista riscul de contaminare. Curatarea aparatului dupa ce a fost folosit este foarte simpla, pur si simplu se desfac partile componente conform manualului de utilizare si se spala la robinet. Dupa spalare se recomanda sterilizarea capetelor. Este foarte simplu de folosit si de curatat.

Aparatul il poti achizitiona de pe eMAG, direct de aici. Acesta il mai gasesti si in oferta BeKid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT