Gorenje W6523/IS – masina de spalat rufe Slim cu tehnologie SensoCare si clasa energetica A+++!

Dotata cu tehnologiile speciale SensoCare si TotalWeightControl pentru rezultate perfecte de fiecare data, masina de spalat rufe .. este ideala pentru o singura persoana sau o familie de dimensiuni normale, fiind disponibila pe eMAG.ro la un pret foarte bun pentru dotarile sale. Aceasta vine in principal cu un design Slim si foarte elegant, un numar de 23 de programe speciale de spalare, o viteza mare de centrifugare, clasa energetica A+++, o capacitate decenta de incarcare si multe altele.

Designul Slim si modern al masinii de spalat rufe de la Gorenje va atrage mai mult ca sigur toate privirile celor din jurul sau, potrivindu-se in acelasi timp perfect in orice colt sau loc din baia sau bucataria dumneavoastra. In plus, aceasta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare alba, un tambur de 43 litri, fabricat din inox, o cuva din carbotech si un hublou transparent cu diametrul de 34 centimetri si deschidere standard de la dreapta spre stanga la un unghi de pana la 180 de grade.

PROMOȚIE Masina de spalat rufe Gorenje W6523/IS, 6 kg, 1200 rpm – verifică preț

Tehnologia speciala SensoCare ofera  intotdeauna combinatia optima de temperatura si cantitatea de apa, respectiv timp si viteza de rotatie, ceea ce asigura o spalare eficienta si de cea mai buna calitate a fiecarui tip de material in parte. Tehnologia TotalWeightControl integreaza un senzor inteligent ce ajusteaza toti parametrii de spalare la cantitatea de rufe din tamburul masinii de spalat, beneficiind astfel de rezultate superioare la un consum cat mai redus de resurse, indiferent de cantitatea de rufe.Gorenje W6523 IS

Masina de spalat rufe Gorenje W6523/IS este incadrata in clasa energetica A+++ pentru un consum redus de energie electrica de numai 0,55 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 9209 de litri. Cu toate acestea, masina de spalat rufe de la Gorenje dispune de o viteza mare de centrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 23 programe speciale de spalare, si de o capacitate suficienta de incarcare de pana la 6 kilograme, permitandu-va asadar sa va bucurati de o curatare rapida si foarte eficienta a unei cantitati decente de haine murdare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT