REVIEW: Sistem de navigatie GPS Prestigio GeoVision 5057 – Cu Computer onboard pentru informații precise!

  Review Sistem de navigatie GPS Prestigio GeoVision 5057

Prestigio GeoVision 5057 este un sistem de navigație GPS fabricat de producătorul Prestigio, având un procesor de 800 MHz cu costuri reduse și un receptor GPS cu 64 de canale. La aspect, dispozitivul pare relativ subțire, de doar 12 mm, culoarea este neagră, iar marginea este strălucitoare. Dispozitivul are un ecran cu diagonala de 5 inch sau 12,7 cm.

 Preț Sistem de navigatie GPS Prestigio GeoVision 5057

Sistemul de navigație Prestigio GeoVision 5057 are un preț foarte accesibil, iar raportul preț calitate este destul de bun, deoarece designul dispozitivului este modern și foarte frumos, iar calitatea materialului carcasei este cea mai bună. În pachetul dispozitivului nu sunt oferite accesorii incluse în preț.

Vezi preț – GPS Prestigio GeoVision 5057

 Caracteristici

După stabilirea destinației traseului, poți adăuga o varietate de puncte intermediare suplimentare, în meniul Traseu. De asemenea, pe sistemul de navigație Prestigio GeoVision 5057, poți elimina sau modifica ordinea în care dorești să vizitezi punctele intermediare. Poți obține informații detaliate despre întregul traseu, distanța de parcurs și multe altele. Traseul poate fi salvat și utilizat mai târziu.

Display: Pentru display Sistemul de navigație Prestigio GeoVision 5057 dispune de tehnologiile LCD, TFT și Touchscreen. Diagonala ecranului este de 5 inch, iar rezoluția este de 480 x 272 pixeli. Imaginile afișate sunt destul de clare, oferind conducătorului auto  o vizualizare destul de bună.

Hardware: Deoarece software-ul este optimizat și curat, nu necesită o mulțime de resurse de sistem, iar un dispozitiv cu un procesor puternic precum Prestigio GeoVision 5057 rulează destul de rapid. Calculul unei noi rute se face rapid. Recalcularea, în cazul în care te abați de la traseul dorit, se face imediat. Intrarea și ieșirea de pe hartă se face de asemenea, rapid. Memoria RAM a dispozitivului este de 128 MB, iar memoria internă este de 4 GB. Pentru a stoca mai multe informații, memoria poate fi mărită cu ajutorul unui slot card de memorie Micro SD, ajungând astfel, la o capacitate maximă de memorie de  64 GB. Sistemul de operare este Microsoft Windows CE 6.0, având inclus un software Navitel.

Procesor: Procesorul dispozitivului este unul dintre cele mai bune, acesta fiind Mstar 2531 cu o frecvență de 800 MHz.

Harti: Nu este necesar  să instalezi suplimentar hărți sau vreun software.  GPS Prestigio GeoVision 5057 vine cu hărți preinstalate pentru toată Europa și cu update gratuit pentru toată viața. Mai dispune de un ghid vocal, hărți 3D și bază de date POI. 

Audio-video: Dispozitivul Prestigio GeoVision 5057  are un vizualizator foto încorporat și un cititor de fișiere text.

Baterie: Bateria Li-Polymer 950 mAh  oferă o autonomie de până la 2-3 ore.

Optiuni suplimentare

Card micro SD și accesorii.

Comentarii

Leave a reply

Review IT