Heinner HWM–V7012A++ – masina de spalat rufe frontala cu sistem Eco Logic si functie anti-sifonare!

 Preţ Heinner HWM–V7012A++

Incepem sa discuta despre pretul si disponibilitatea produsului, asadar masina de spalat Heinner HWM–V7012A++ se regaseste in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania, inclus la marele magazin online eMAG, acesta fiind de asemenea si recomandarea noastra pentru calitatea serviciilor sale. Masina de spalat Heinner este disponibila spre achizitionare la un pret foarte mic pentru caracteristicile sale foarte bune de spalare, respectiv pentru orice tip de buget, in timp ce magazinul online eMAG va ofera ca beneficii livrarea gratuita, deschiderea coletului la livrare si garantia inclusa de 36 de luni.

 Review Heinner HWM–V7012A++

Pe partea de aspect, noua masina de spalat rufe frontala Heinner va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de comanda electronic (cu un display digital mare) si un hublou transparent de culoare alb (cu un diametru de 44 cm), care se va integra cu siguranta in orice tip de decor din locuinta voastra. In plus, masina de spalat Heinner are dimensiunile de 84,5 x 59,7 x 52,7 centimetri si o greutate de aproximativ 55 de kilograme, in timp ce aceasta produce un nivel redus de zgomot de numai 58 dB la ciclu de spalare si de maxim 77 dB la ciclu de centrifugare.

Noul sistem inteligent Eco Logic optimizeaza consumul de apa si detergent, precum si durata de spalare a programului respectiv, in functie de cantitatea de rufe din masina de spalat, pentru a proteja natura si a economisii energie. Functia de indepartare spuma detecteaza spuma excesiva si o indeparteaza pentru a nu afecta eficienta etapelor de spalare si clatire, atunci cand utilizati o cantitate mare de detergent. In plus, sistemul electronic de control al balansului diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs chiar si la stoarece, deoarece acesta garanteaza distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului.

In ceea ce priveste performanta energetica, noua masina de spalat Heinner HWM–V7012A++ are clasa de eficienta energetica A++ si clasa de performanta la spalare A, pentru un consum de energie de 1,04 kWh/ciclu de spalare si de un consum de apa de 52 litri/ciclu, in programul de spalare bumbac. Aceasta dispune de o viteza de centrifugare de maxim 1200 rpm, 15 programe speciale de spalare (Rapid, Lana, Bumbac, Anti-sifonare, Sport, Prespalare si altele) si de o capacitate buna de incarcare de pana la 7 kg de rufe, pentru a va putea bucura de haine perfect curate si foarte bine clatite, fara a le sifona tesatura.

Heinner HWM–V7012A++

7KG, 1200 RPM, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat pe scurt despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca noua masina de spalat Heinner HWM–V7012A++ reprezinta alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o masina de spalat foarte bine echipata pentru ziua de astazi, la un pret foarte avantajos. Asadar, masina de spalat Heinner poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati de pana la 7 kg de rufe, pentru a obtine rezultate foarte bune la ciclu de spalare, fara a forma prea multa spuma, a produce mult zgomot, a consuma multa energie/apa la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT