REVIEW: Heinner VMGB001 – Cu secerători puternice! 2.7 CP, 139 cmc, 46 cm

Preț Heinner VMGB001

Compania Heinner este una dintre liderii de piață din lume în producția, vânzarea și serviciul de echipamente pentru îngrijirea gazonului. În gama de echipamente este inclusă și Heinner VMGB001, cea mai simplă mașină de tuns iarba. Cu roți și secerători puternice, cu autopropulsie, cu tip de alimentare pe benzină, mașina de tuns iarbă face față pe orice suprafață gazonată. Heinner VMGB001 deține tip de transmisie automatic și pornire manuală  la sfoară. Prețul este destul de accesibil, aceasta oferind performanță, securitate, ușurință în administrare și protecție pentru mediu.

Masina de tuns gazonul pe benzina Heinner VMGB001, 2.7 CP, 139 cmc, 46 cm

Heinner VMGB001, 2.7 CP, 139 cmc, 46 cm

Review  Heinner VMGB001

Dacă ești în căutarea unui instrument pentru îngrijirea grădinii, poți alege mașina de tuns gazonul Heinner VMGB001. Modelul cu autopropulsie sustrage cu precizie și ușurință buruienile, tunzând gazonul, arbuști mici și copaci, oferind  finețe și o prospețime perfectă gazonului. Chiar dacă  Heinner VMGB001 este un model destul de simplu, cu alimentare pe benzină, mașina de tuns iarba este foarte performantă. Uneori reduce costurile forței de muncă și face foarte ușor munca unui grădinar. Dacă ai peluze, acestea nu mai reprezintă o problemă. Folosind mașina de tuns iarbă pe benzină, munca manuală prin mânuirea coasei ca pe vremea bunicii, este exclusă.

Heinner VMGB001 este o mașină de tuns iarba, cu alimentare pe benzină și lame din metal pentru tunderea ierbii. Aceasta poate lucra  o suprafață medie , oferind un aspect plăcut și uniform suprafeței gazonate. Mașina de tuns gazonul Heinner VMGB001 are o capacitate de 2 kw și o putere a motorului de 2,7 cp. Capacitatea cilindrică a motorului este de 139 cmc, având o viteză maximă de 2800 rotații pe minut. Pornirea mașinii se face la sfoară, deținând tip de transmisie automatic. Lățimea lamei de tăiere este de 46 cm, având acces la o înălțime minimă de tăiere de 25 mm și înălțime maximă de 70 mm. Heinner VMGB001 beneficiază de 8 trepte de tăiere, făcând posibilă tăierea la nivelul dorit de utilizator.

Volumul coșului colector este destul de mare, acesta având o capacitate de 60 de litri. Coșul colector este realizat din material textil, ce are o greutate foarte mică și poate fi ușor de utilizat. Pentru design, a fost folosită combinația de culori verde și negru, puntea fiind confecționată din metal. Heinner VMGB001 te salvează de la munca plictisitoare de cosire a ierbii cu banala coasă și de asemenea, adună cu atenție iarba în caseta colectoare, astfel încât nu trebuie să mai faci o muncă suplimentare de strângere cu grebla  a resturilor rezultate în urma tăierii gazonului.

Heinner VMGB001

Masina de tuns gazonul

Părerea noastră despre produs

Pentru lucrul pe suprafețe medii și îngrijirea profesională a unei grădini, este recomandată mașina de tuns gazonul autopropulsată  Heinner VMGB001 . Cu alimentare pe benzina, aceasta oferă o tăiere precisă a gazonului, având grijă ca florile și legumele din grădină să poată ”respira”. Heinner VMGB001 este o mașină de tuns iarba ieftină și de încredere, putând fi folosită de oricine, chiar și de persoane fără nicio experiență. Mașina de tuns iarba este ușor de utilizat și de operat, neavând nevoie de o întreținere specială.

– Părerea clienților –

Dacă stai la curte sau ai o casă de vacanță, mașina de tuns gazon Heinner VMGB001 este ideală. Aceasta oferă o utilizare ușoară și nu trebuie să mai angajez pe cineva pentru tăierea ierbii din peluzele cu flori sau din grădină. Modelul este de tip propulsat și se alimentează cu benzină. Deși mulți cred că face un zgomot infernal, eu pot să vă spun că nu este așa. Aceasta nu depășește nivelul mediu de zgomot al oricărei mașini de tuns gazonul.  

La sugestia vecinilor mei, am cumpărat și eu mașina de tuns gazonul Heinner VMGB001 și sunt foarte mulțumit de ea, deoarece oferă performanță pe toate suprafețele cu gazon pe care le dețin în curtea casei. Aceasta are un motor puternic de 2,7 cp și o viteză maximă de 2800 rotații pe minut.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT