Hotpoint RSG 925 JS EU – masina de spalat Super Silent din clasa A+++ -20%, cu motor tip Inverter!

 Preţ Hotpoint RSG 925 JS EU

Aducem astazi la review modelul Hotpoint RSG 925 JS EU, o masina de spalat rufe cu capacitatea de 9 kg de rufe si tehnologii de ultima generatie, pe care o recomandam persoanelor sau familiilor care vor o masina de spalat foarte incapatoare si super inteligenta, la un pret avantajos. Aceasta este disponibila deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret super ok de achizitionare pentru caracteristicile excelente ale acesteia, precum si pentru un buget limitat sau nu foarte mare, avand un raport calitate/pret excelent din punctul nostru de vedere.

 Review Hotpoint RSG 925 JS EU

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Hotpoint se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta voastra, printr-o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED) si un hublou transparent de culoare negru/argintiu. In plus, masina de spalat Hotpoint masoara 85 de centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de 60,5 centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de numai 54 dB la ciclu de spalare si de maxim 81 dB la ciclu de centrifugare.

Noul motor Inverter a fost conceput in special cu un sistem de suspensie care absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii pentru a asigura o silentiozitate deplina, chiar si in timpul ciclului de centrifugare. Cu tehnologia Direct Injection, veti putea reduce temperatura de spalare la 20 de grade Celsius, cu rezultate identice ca la 40 de grade, pentru a spala haine albe si colorate intr-un singur ciclu de spalare. In plus, masina de spalat Hotpoint combina tehnologia de injectie directa (Direct Injection) si Digital Motion, pentru a elimina chiar si cele mai dificile pete de pe haine, fara a afecta tesaturile si culorile lor.

In ceea ce priveste eficienta la spalare, masina de spalat Hotpoint RSG 925 JS EU are o clasa energetica superioara A+++ -20% si un consum redus de resurse, inregistrand asadar un consum anual de energie estimat la numai 174 kWh pe an si un consum mediu anual de apa estimat la 11600 litri pe an. Aceasta dispune de o viteza maxima de centrifugare de pana la 1200 rpm, un numar de 16 programe speciale de spalare (Antialergic, Lenjerie, Lana, Bumbac, Baby Care, Colours, Delicate si altele) si de o capacitate mare de incarcare de 9 kg de rufe, pentru a obtine cele mai bune rezultate la ciclul de spalare.

Hotpoint RSG 925 JS EU

9 kg, 1200 rpm, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, suntem de parere ca masina de spalat rufe Hotpoint RSG 925 JS EU poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati de pana la 9 kilograme de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate exact la momentul potrivit, fara a afecta tesatura acestora, a decolora articolele colorate, a produce mult zgomot sau a consuma multe resurse la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT