HP ProBook 470 G3 – laptop cu design premium, ecran FHD de 17,3 inch si performanta ridicata!

Conceput in mod special pentru productivitate, noul laptop de business HP ProBook 470 G3 ofera toate caracteristicile esentiale de performanta si securitate pentru activitatile zilnice de la birou, ceea ce ii ajuta pe lucratorii mobili din ziua de azi sa obtina cele mai bune rezultate, fara a isi asuma niciun risc cu privire la datele importante. Acesta vine cu un design elegant, ecran Full HD de 17,3 inch, sunet excelent, componente hardware de noua generatie, sistemul de operare Windows 7 Pro + Windows 10 Pro si mai multe caracteristici multimedia utile, toate acestea la un pret potrivit pentru dotarile sale foarte bune.

Pe partea de aspect, designul premium al noului laptop de business din gama ProBook a celor de la HP va iesi cu siguranta in evidenta oriunde il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa argintie din aluminiu, o tastatura robusta si confortabila la utilizare de tip chiclet, dar si de un touchpad precis si de mari dimensiuni (cu suport pentru gesturi multi-atingere). In plus, acesta are dimensiunile de 29,05 x 41,68 x 2,5 – 2,6 centimetri si o greutate de aproximativ 2,61 kilograme, fiind astfel o platforma puternica si destul de flexibila pentru a ramane productivi atat in interiorul cat si in afara biroului de lucru.

HP ProBook 470 G3 17.3”, FHD, Procesor Intel® i7-6500U – profită acum de reducere

Display-ul sau LED backlight dispune de o diagonala mare de 17,3 inch, rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, precum si de un finisaj mat impotriva reflexiilor nedorite, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate, la unghiuri largi de vizualizare, pentru a va putea bucura de o experienta vizuala exceleta. Pe langa toate acestea, laptopul de business marca HP mai beneficieaza de o camera web HD pentru convorbirile online, un sistem de sunet HD Audio (cu tehnologie DTS Studio Sound) pentru un sunet foarte bun, dar si de o baterie Li-Ion de 4 celule pentru o autonomie indelungata de lucru.HP ProBook 470 G3

Laptopul de business HP ProBook 470 G3 este echipat cu noul procesor Intel Core i7-6500U, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, ceea ce va ofera o putere mare de calcul pentru rezolvarea fara probleme a sarcinilor de zi cu zi, de acasa sau de la birou, gratie celor doua nuclee ce ruleaza la o frecventa maxima de pana la 3,1 GHz. Pe partea de grafica, acesta dispune de placa video dedicata AMD Radeon R7 M340, cu o memorie GDDR3 de 2 GB, pentru a putea beneficia de o performanta grafica foarte buna in activitatile zilnice, spre exemplu multi-tasking, web browsing, office si multe altele.

Memoria RAM DDR4 este de noua generatie si include o capacitate standard de RAM de 8 GB la frecventa ridicata de 2133 MHz, indeajunsa pentru sistemul de operare Windows 7 Pro sau Windows 10 Pro), precum si a aplicatiilor de office si nu numai, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin intermediul celor doua sloturi integrate pe laptop. Unitatea SSD de ultima generatie, cu viteze mari de citire/scriere, asigura atat rularea rapida a sistemului de operare Windows 7 Pro / Windows 10 Pro, cat si salvarea datelor importante, datorita capacitatii decente de stocare de maxim 256 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT