Lenovo B51-35 – laptop ieftin cu design elegant, ecran HD de 15,6 inch si performante multimedia!

Dedicat in special pentru productivitate si divertisment, noul laptop Lenovo B51-35 reprezinta o platforma performanta si destul de portabila pentru multi-tasking, office, web browsing, multimedia si chiar gaming la un nivel acceptabil, datorita specificatiile sale hardware foarte bine echilibrate. Acesta vine cu un design elegant de culoare neagra, ecran HD LED de 15,6 inch, sunet captivant si destul de puternic, un senzor digital de amprenta, componente hardware destul de performante si mai multe caracteristici multimedia utile, toate acestea la un pret extrem de accesibil pentru orice tip de buget.

Designul sau elegant si destul de portabil, cu o grosime de doar 2,47 centimetri si o greutate de aproximativ 2,3 kilograme, este perfect pentru un stil de viata activ, beneficiind de o carcasa neagra din plastic, o tastatura AccuType ergonomica si confortabila la utilizare, un senzor digital de amprenta, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta mai include o camera web HD de 720p pentru convorbirile online de pe internet, un cititor de carduri SD/SDHC/SDXC/MMC, o unitate optica DVD-RW, precum si o baterie Li-Ion de 4 celule pentru o autonomie de lucru de pana la 6 ore.

Lenovo B51-35 AMD A6-7310 2.40GHz, 15.6″, 4GB, 1TB – profită acum de reducere

Display-ul LCD LED, cu tehnologie TN, al laptopului accesibil si destul de performant marca Lenovo dispune de o diagonala normala de 15,6 inch, rezolutie decenta de 1366 x 768 pixeli (HD), precum si de un finisaj mat impotriva reflexiilor nedorite, afisand asadar imagini clare si de inalta definitie, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala foarte buna. Pe langa toate acestea, cele doua difuzoare stereo integrate de 2 W (2 x 1 W), cu tehnologia superioara de sunet Dolby Advanced Audio, permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic, fara distorsiuni prea mari chiar si la un volum ridicat.Lenovo B51-35

Laptopul Lenovo B51-35 vine cu noul procesor AMD A6-7310 (Carrizo-L), din cea mai noua serie de procesoare A-Series APU, ceea ce ofera o putere mare de calcul pentru utilizarea normala de zi cu zi, de acasa sau de la birou, gratie celor nu mai putin de patru nuclee ce ruleaza la o frecventa maxima de pana la 2,4 GHz. Pe partea de grafica, acesta este dotat cu placa video dedicata AMD Exo Pro R5 M330, cu o memorie DDR3 de 2 GB si tehnologie AMD Enduro, pentru o performanta grafica foarte buna in aproape orice tip de utilizare, de la multi-tasking si web browsing pana la multimedia si chiar gaming.

Memoria RAM este de tip DDR3 si include o capacitate standard de doar 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, destul de buna pentru activitatile zilnice (office, navigarea pe internet, multimedia si chiar jocuri online), suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin intermediul celor doua sloturi de memorie integrate pe noul model de laptop de la Lenovo. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica de tip HDD, cu o viteza decenta de rotatie de 5400 rotatii pe minut, asigura salvarea tuturor fisierelor dumneavoastra preferate, avand o capacitate generoasa de stocare de maxim 1 TB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT