LG F4J7VY2S – masina de spalat moderna, incapatoare si performanta, din clasa A+++ -30%!

 Preţ LG F4J7VY2S

Moderna, foarte economica si super inteligenta, astazi va vom prezenta modelul LG F4J7VY2S, o masina de spalat rufe frontala cu tehnologia 6 Motion si functia de adaugare articole, pe care o recomandam pasionatiilor de tehnologie sau celor care vor performante excelente la spalare si nu numai. Aceasta se regaseste deja si in oferta partenerilor online LG la un pret foarte ok pentru caracteristicile superioare ale acesteia de generatie actuala, precum si pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, la un pret nu foarte mare.

 Review LG F4J7VY2S

Design-ul ultra-modern si super elegant al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la LG se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa de culoare argintiu opac, un display digital tip LCD (cu suport Touch Control) si de un hublou transparent de culoare argintiu/negru (cu o deschidere standard la 150 de grade). In plus, aceasta integreaza functie speciala de adaugare articole (Add Item) chiar si in timpul ciclului de spalare, astfel ca veti putea adauga orice fel de rufe, printr-o simpla apasare a butonului „Add Item” de pe panoul frontal de comanda.

Noul motor Inverter Direct Drive (cu actionare directa), care antreneaza masinile de spalat rufe LG, este extrem de fiabil si foarte silentios, astfel ca masina de spalat LG beneficiaza de o garantie standard de 10 ani pentru motor si partile componente. Tehnologia 6 Motion DD (Direct Drive) poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul selectat, obtinand cele mai bune rezultate la spalare. In plus, functia Tag On va permite sa descarcati pe un smartphone programe noi de spalare, in timp ce functia Smart Diagnosis va ofera rapid solutii pentru orice problema aparuta.

Clasa energetica superioara A+++ -30%, impreuna cu clasa ridicata de eficienta la spalare A+++, asigura un consum foarte redus de resurse la spalare, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la numai 152 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 9000 de litri pe an. Noua masina de spalat rufe LG F4J7VY2S dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1400 rpm, un program special de spalare anti-alergic, functia speciala TurboWash, 14 programe de spalare (Rapid, Bumbac, Sport, etc.) si de o capacitate de pana la 8 kilograme de rufe, pentru a obtine rezultate excelente la fiecare spalare.

LG F4J7VY2S

8 kg, 1400 rpm, A+++-30%

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile superioare ale acesteia, suntem de parere ca noua masina de spalat rufe LG F4J7VY2S poate asigura o spalare extrem de eficienta si foarte economica a rufelor, pentru a va bucura de haine perfect curate fara a consuma multa energie si apa. Astfel ca, noua masina de spalat LG reprezinta o alegere perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o masina de spalat foarte bine echipata de generatie actuala, prin intermediul aspectului elegant de culoare argintiu, a capacitatii bune de incarcare si a tehnologiilor/functiilor/programelor speciale la spalare.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT