Anvelopa Michelin Cross Climate XL cu marcaje de iarna 195/65 R15 95V – All season

Cei de la Michelin au lansat primele anvelope All season, producatorul Francez ne uimeste cu Cross Climate XL care foloseste un amestec inteligent de compusi care poate face fata fara probleme atat vara cat si iarna.

Reclame peste reclame pentru aceste anvelope si din spusele lor putem spune ca sunt cele mai bune anvelope All season existente pana in momentul de fata, insa nu m-am lasat pacalit de marketing, pur si simplu le-am cumparat pentru masina mea in urma cu o luna, de atunci pot spune ca am facut undeva la 3000-4000 km.

Inca nu le-am testat iarna pentru ca 2015 este primul an de productie pentru aceste anvelope, insa le-am testat vara, pe caldura aceea insuportabila, pe asfaltul incins si in conditii de ploaie, dupa toate acestea nu am decat sa spun ca este o anvelopa perfecta pentru pentru vara si acum sunt curios ce poate face la iarna.

Verifică noul preţ pentru anvelopele Michelin Cross Climate XL

Se pare ca cei de la Michelin isi respecta clientii si nu cred ca faceau atat marketing pentru niste anvelope de proasta calitate, sunt prea mari ca sa recurga la astfel de metode, ei cand promoveaza ceva si spun ca sunt cele mai bune anvelope all season, pai chiar sunt.

Dupa cum spuneam si mai sus, am reusit sa le testez in jur de 3000-4000 km si pot spune ca pe timp de vara sunt anvelopele perfecte, aderenta foarte buna, zgomot redus si distanta de franare mai mica chiar si in conditii de ploaie.

Ca tot am spus de ploaie, tin sa mentionez ca se ridica la un standard inalt pentru ca vine cu clasa A la franare pe suprafetele umede.

Urme de uzura dupa 3000-4000 km pot spune ca nu sunt, par ca si noi pana in momentul de fata. Cred ca se recomanda aceste cauciucuri pentru 50-60 mii km, cel putin pana acolo le vad eu, asta daca nu plecam de pe loc cu scartaituri sau face cine stie ce drifturi cu masina.

Michelin Cross Climate XL pentru vara sunt excelente, pentru ploaie sunt mai mult decta bune, pentru iarna chiar nu doresc sa-mi dau cu parerea, insa eu am incredere ca am facut o alegere buna si sunt convins ca si la iarna o sa faca fata cu brio.

Comentarii

Leave a reply

Review IT