REVIEW: Sistem de navigatie Mio Spirit 8500 LM – Cu funcția de asistență la parcare!

  Review Sistem de navigatie Mio Spirit 8500 LM

Mio Spirit 8500 LM este un sistem de navigație GPS, care îți oferă caracteristici practice și versatilitate în timp ce călătorești. Nu vei fi surprins de faptul că cele mai recente hărți sunt actualizate gratuit pe toată întreaga durată de viață. De asemenea, harta include o bază de date radar, cu o actualizare pe toată durata vieții, care îți economisește banii pentru măsurătorile raportate. O orientare clară este oferită de ecranul tactil de mari dimensiuni, cu diagonala de 6,2 inch. Pe lângă direcționarea către destinație, dispozitivul găsește și spațiul de parcare corect. Asistentul de parcare afișează automat lista cu locuri de parcare, cu 1 km înainte de destinație. Nu poate fi trecută cu vederea caracteristica dezvoltată pentru găsirea unei mașini parcate.

 Preț Sistem de navigatie Mio Spirit 8500 LM

Sistemul de navigație Mio Spirit 8500 LM are un preț ceva mai mare, însă raportul preț calitate este bun. Mio Spirit 8500 LM în afară de faptul că are un design modern, beneficiază de caracteristici speciale și de accesorii incluse în preț.

Vezi preț – Mio Spirit 8500 LM

 Caracteristici

Optimizarea rutei se bazează pe informațiile despre trafic de la ceilalți șoferi. Datorită rutelor IQ, drumurile sunt selectate în funcție de condițiile reale de trafic, pentru a ajunge în mod confortabil la destinație. Timpurile estimate sunt mult mai exacte. Extensia Learn Pro îți monitorizează stilul de conducere și personalizează traseul în funcție de obiceiurile tale.  Cu funcția Pieton poți fi sigur că nu te vei rătăci niciodată, chiar dacă mergi pe jos în plimbare.

Display: La prima pornire, ecranul Touchscreen de 6,2 inch, pare foarte strălucitor, iar acest lucru se datorează faptului că are o densitate de pixeli de 800 x 480, care oferă imagini foarte clare. Schimbarea nivelului de luminozitate de la zi la noapte nu este o problemă pentru Mio Spirit 8500 LM. Cu vizualizarea 3D a intersecțiilor și Asistența de bandă, poți evita ratarea ieșirilor.

Hardware: GPS Mio Spirit 8500 LM nu este un sistem de navigație foarte sofisticat, însă deține harta Full Europe, iar GPS-ul are un chipset Mediatek MT3337E. 

Procesor: MStar cu frecvența de 800 MHz, acesta fiind unul dintre cele mai bune procesoare. 

Harti: Harta întregii Europe

Audio-video: dispune de un difuzor și de conectivitate USB.

Baterie: Bateria este de tip Li-Ion oferă o autonomie de până la 3-4 ore.

Optiuni suplimentare

Poți închiria hărți pentru  3, 7 sau 30 de zile, iar acest lucru este un avantaj bun, dacă plănuiești să călătorești într-o țară non-europeană. În acest fel, nu trebuie să cumperi această hartă suplimentară, fiind suficientă închirierea ei. Tehnologia TTS pentru numele străzilor.

Comentarii

Leave a reply

Review IT