Motosapa BSR 500 pachet motor Honda GP-200 – nota 10 pentru produs

Motosapa BSR 500 reprezintă tehnologia la cote maxime.

Dotată cu motor Honda OHV monocilindru cu răcire ce se realizează pe aer, având o putere de 7 cp şi capacitatea cilindrică de 208 cc., face ca motosapa BSR 500 să fie foarte eficientă pentru lucrările agricole, recomandată celor care au o experienţă vastă în muncile agricole dar şi celor care au o grădină mai mică, spre exemplu o grădină de legume şi zarzavaturi, dar nu au o experienmţă mare în domeniul muncii agricole.

Dacă ai pasiune pentru munca agricolă, atunci poţi face cu această motosapă adevărate minuni, chiar dacă nu eşti experimentat. Practic utilajul face toată treaba pentru tine, tu având rolul de a-l dirija. Volumul rezervorului de 3,6 l se alimentează cu benzină, având un consum de 200 – 210 grame/litru, şi filtrul de aer cu baie de ulei, cu burete în partea superioară a capacului de la filtru. Uleiul este de tip SAE W30 sau 15W-40, dar dacă ai un alt tip de ulei , se poate folosi şi acela. Contraindicat este a se folosi uleiul ars. Acest sistem de filtru cu baie de ulei reduce considerabil costurile de întreţinere. Sistemul de pornire se face foarte uşor, cu demaror cu sfoară şi are un număr de 3 viteze, 2 înainte şi 1 înapoi. Aprinderea se face cu bobină de inducţie. Are o lăţime de cultivare de până la trei dimensiuni 600-800-1000 mm şi o adâncime de cultivare de 300 mm. Transmisia se face cu sistem de două curele dinţate de la motor până la cutia de viteze şi lanţ în baia de ulei, de la cutia de viteze până la axul ce acţionează frezele sau roţile.Motosapa BSR 500 pachet motor Honda GP-200

Fuliile acestui sistem sunt metalice şi tratate termic. Schimbarea vitezelor se face manual acţionând mânerul ambreajului. Motosapa BSR 500 este dotată cu sistem de oprire a frezelor în cazul în care se produce un accident.

Greutatea de 110 kg şi motorul Honda o fac permisibilă pe terenurile foarte dure, cu buruieni, cioate, pietre, rădăcini, pământ mai arid mărunţind pământul cu cea mai mare eficienţă.

Motosapa BSR 500

pachet motor Honda GP-200

Motosapa BSR 500 poate fi folosită la lucrările agricole, în sere, în grădini, pe terenurile vaste ale domeniului public, precum şi în gospodăria oricărui gospodar.

Ghidonul reglabil permite să-l adaptezi staturii tale şi să-l mânuieşti cu uşurinţă. O astfel de motosapă, practic reduce timpul de lucru şi forţa de muncă.

Preţul său este unul acceptabil, putând fi achiziţionat de oricine îşi doreşte un ajutor în gospodărie sau la munca câmpului, putând fi amortizat într-un timp relativ scurt.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT