MSI GS43VR-203XES – laptop gaming FHD de 14 inch, cu design portabil si performanta puternica!

 Preţ MSI GS43VR-203XES

In continuare, vom discuta pe scurt despre noul laptop de gaming MSI GS43VR-203XES, insa daca v-ati convins deja ca acesta este alegerea perfecta pentru nevoile voastre, precizam ca laptopul de gaming MSI se regaseste in oferta celor de la eMAG, prin serviciul lor de parteneriat. Acesta este disponibil la un pret destul de ridicat, dar care se pare a fi potrivit pentru portabilitatea sa ridicata si configuratia sa hardware de top, in timp ce magazinul online recomandat va ofera, evident, transportul gratuit pana la locuinta voastra si garantia inclusa de pana la 24 de luni (2 ani de zile).

 Review MSI GS43VR-203XES

Design-ul modern si foarte portabil al noului laptop de gaming MSI se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa subtire si usoara de culoare neagra, o tastatura iluminata si confortabila, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul laptop de gaming MSI cantareste numai 1,8 kilograme si are o grosime ce nu depaseste 2,3 centimetri, acesta fiind platforma perfecta pentru sesiunile de gaming de la evenimente sau din spatiile special amenajate, respectiv pentru orice tip de utilizare de oriunde aveti nevoie.

Diagonala de dimensiuni reduse a ecranului LED Backlight masoara 14 inch (35,5 cm), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza o imagine foarte clara si de buna calitate, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile luminoase. Noul laptop de gaming MSI are o camera WEB FHD pentru convorbiri video/streaming, doua difuzoare stereo integrate de maxim 4W pentru un sunet ok, o retea Wi-Fi 802.11ac si LAN 10/100/1000 Mbps de mare viteza si un acumulator Li-Polymer de 4 celule pentru o autonomie decenta.

Noul laptop de gaming MSI GS43VR-203XES este echipat cu procesorul Intel Core i7-7700HQ (cu patru nuclee la frecventa cuprinsa intre 2,8 si 3,8 GHz) si placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 1060 (cu memoria de 6 GB), care promite o performanta foarte puternica in gaming si editare foto/video. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 16 GB (cu o memorie RAM de maxim 32 GB) si un SSD M.2 de 256 GB + hard disk SATA de 1 TB, pentru a rula rapid sistemul de operare bazat pe Linux/Windows si oricare program/aplicatie necesara, respectiv pentru a salva jocurile voastre preferate.

MSI GS43VR-203XES

i7-7700HQ 16 GB 1 TB 256 GB SSD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, suntem de parere ca noul laptop de gaming MSI GS43VR-203XES reprezinta una dintre cele mai bune si mai portabile platforme de jocuri video, pe care o recomandam in special pasiontiilor de gaming, jucatorilor profesionisti si specialistilor de editare foto/video. Asadar, noul laptop de gaming MSI poate rula fara probleme cele mai noi titluri de jocuri video, respectiv toate aplicatiile/programele de office, web browsing, media, etc., in timp ce acesta se poate conecta la trei monitoare 4K externe pentru a creea un adevarat setup de gaming, fara a ocupa mult spatiu in camera.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT