REVIEW: Minisistem Audio Vonino MusicPad H1, Wi-Fi, Android 5.1, 7″ , 8GB, 2x 5W, Dark Grey

Una dintre cele mai recente inovații în domeniul accesului  la informația  audio și video, este sistemul audio Vonino MusicPad H1, care este capabil să ducă divertismentul dincolo de smartphone sau tabletă. Cu un simplu clik , Vonino îți oferă un sistem de divertisment la domiciliu. Dotat cu Android inteligent și de asemenea, cu un design minimalist și lucios, acesta se potrivește perfect în orice casă sau în orice birou. Indiferent de locația în care te afli, MusicPad H1 îți oferă acces gratuit la peste 30 de milioane de melodii prin diverse servicii de muzică de streaming. Pentru a acoperi orice scenariu posibil, MusicPad H1, de asemenea, vine cu YouTube pentru copii, preinstalat.

Preț Vonino MusicPad H1

Bazat pe ideea de dispozitiv inteligent, MusicPAD H1 oferă acces la toate aplicațiile Google, cel mai important fiind Google Play, prin care se poate obține acces la peste 1 milion de aplicații, jocuri, cărți și multe altele. Poți găsi cele mai populare aplicații, gratuite sau cu plată, explorând colecții de aplicații alese de utilizatori avizați sau pur și simplu pentru a căuta aplicații, jocuri sau cărți la un preț mai mult decât accesibil.

REVIEW Vonino MusicPad H1

Situat între tabletă și sistem audio performant, minisistemul Audio Vonino MusicPad H1, este preferat de mulți pasionați de muzică și distracție. Extinzându-și performanțele dincolo de tabletă și telefon Vonino MusicPAD H1, are un design elegant minimalist, fiind perfect pentru orice încăpere, fie ea locuință sau birou. Mai mult decât atât, acest minisistem audio, te poate însoți în orice vacanță pentru a-ți oferi distracție la maxim.

Deținând specificații asemănătoare unei tablete normale, dar cu caracteristici speciale pentru muzică și You Tube pentru copii, minisistemul audio Vonino MusicPAD H1 oferă aplicații speciale pentru orice gen de muzică. Acesta oferă posibilitatea de a asculta muzică, de la cea clasică și până la rock. Cu două difuzoare de câte 5 wați fiecare, sunetul este destul de puternic pentru a-ți încânta auzul.

Minisistemul Audio Vonino MusicPad H1 dispune de un display Capacitiv Multi Touch de tip IPS LCD cu rezoluția de 1024 x 600 pixeli. Acest lucru, oferind o calitate a imaginii foarte bună. Deși este încadrat în clasa audio, minisistemul oferă și imagini cu unghiuri largi de vizualizare, de cea mai bună calitate. Acestapoate oferi copiilor aplicația preinstalată You Tube Kids, cu imagini în culori foarte apropiate de cele naturale. Vonino MusicPad H1 funcționează cu o baterie de tip Li-Ion de 200 mAh, având o autonomie de până la 7 ore.

 Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 2 x 5
  • Conectivitate: HDMI, Slot card microSD, Jack 3.5mm, Bluetooth, Wi-Fi, Micro USB
  • Radio: da
  • Video: You Tube
  • Compatibilitate: Android

Vonino MusicPad H1

Wi-Fi, Android 5.1, 7" , 8GB, 2x 5W

 Părerea noastră

Acest gadget audio, îți poate oferi toate beneficiile, atât audio cât și video. Ai posibilitatea de a te distra atât tu cât și copilul tău de divertisment de calitate. Bateria este destul de bună, oferind o autonomie de până la 7 ore, ceea ce nu este chiar puțin. Cu sistem de operare Android și caracteristici speciale de streaming video pentru You Tube Kids, Vonino MusicPad H1 este performant. Prețul său este destul de satisfăcător. Acest sistem îți poate încânta nu numai auzul, ci și vederea, iar nouă ni se pare destul de interesant.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT