Nokia 7+ va fi primul dispozitiv Android One de la HMD Global asteptat la MWC 2018

Nokia 7+ a fost dezvaluit in mai multe tweet-uri si se pare ca va fi primul dispozitiv Android One de la HMD Global. Telefonul este asteptat cu mare interes la Mobile World Congress 2018 din Barcelona, unde probabil isi va face aparitia alaturia de Nokia 1, un smartphone entry-level ce va veni cu Android Go si o memorie RAM cuprinsa intre 512 MB si 1 GB RAM.

Poza de mai jos ne confirma faptul ca pe spate telefonului avem o camera duală, un senzor de amprente si sigla androidone, designul este unul modern cu margini subtiri si un display in formatul 18:9, un format tot mai des intalnit la noile modele de smartphone-uri. Pe langa design-ul uluitor, avem ceva informatii si despre configuratia lui Nokia 7+, telefonul va avea un chipset Snapdragon 660 de la Qualcomm, o memore de 4 GB RAM si 64 GB stocare, camera de pe spate va integra un senzor de 12 MP si unul de 13 MP pe care il folosim la zoom.  Interesant este faptul ca pe partea din fata vom avea o camera de 16 MP, pot spune ca este una din cele mai bune camere pe partea frontala.

Telefoanele companiei Nokia au anuntat ca au depasit telefoanele de la HTC, Sony, Google, Lenovo si alte dispozitive Android pe parcursul ultimului trimestru al sarbatorilor. Odata cu lansare noilor modele Nokia 7+ si Nokia 1 suntem martori la relansarea brandului Nokia. Oare vom avea si alte modele noi in 2018 ?

Comentarii

Leave a reply

Review IT