Panasonic ES-LT2N-S803 – aparat de ras premium pentru un barbierit perfect!

Modern, confortabil si foarte precis, aparatul de ras premium Panasonic ES-LT2N-S803 a fost creat din materiale de inalta calitate pentru a beneficia de un barbierit umed/uscat de cea mai buna calitate si in acelasi timp de un aparat pe masura. Acesta vine cu un cap Multi-Flex 3D, trei lame extrem de ascutite din otel inoxidabil, doua folii exterioare de foarte mare ajutor, un dispozitiv de tuns glisant si o baterie Li-Ion mare pentru mai multe barbieriri complete.

Capul Multi-Flex 3D Head reduce solicitarea pielii si asigura o utilizare rapida si foarte confortabila, datorita unei mentineri in contact vertical ferm cu pielea pentru un barbierit umed/uscat fin si mult mai bland. In plus, in cazul unor smocuri de par ramase netaiate, se aplica o presiune mai mare pe piele pentru taierea pana la cel mai mic fir de barba, chiar zi in zona dintre gat si maxilar unde sunt intampinate cele mai mari dificultati in timpul barbieritului.

PROMOȚIE Aparat de Ras Panasonic ES-LT2N-S803, Umed/Uscat – verifică preț

Aparatul de ras de la Panasonic beneficieaza de un nou mecanism de suspensie care imbunatateste deplasarea capului in camp tridimensional, oferindu-va astfel o urmare mult mai precisa a oricarui tip de contur al fetei pentru un contact mai ferm si un barbierit mai fin. Pe langa toate acestea, brandul international Panasonic continua arta japoneza de creare a sabiilor extrem de ascutite si rezistente prin utilizarea tehnologiei de ultima generatie pentru a crea lame de cea mai buna calitate.Panasonic ES-LT2N-S803

Caracteristicile generale ale acestuia includ un sistem cu trei lame interioare din otel inoxidabil in unghi ascutit de 30 de grade cu o precizie la nivel nano si permit o taiere precisa chiar si a firelor mai tari de barba. Cele doua folii exterioare cu modele distincte asigura o prindere si totodata taiere chiar si a firelor de barba din zonele dificile pentru un barbierit neted si foarte eficient. Cu toate acestea, dispozitivul de tuns glisant va permite sa va bucurati de o finisare amanuntita dupa fiecare barbierit complet, indiferent ca este umed sau uscat.

Aparatul de ras Panasonic ES-LT2N-S803 dispune de un motor liniar puternic de 13.000 cpm, creat special de Panasonic pentru o functionare eficienta si la paramaterii optimi, un suport special de incarcare si nu in ultimul rand o baterie Li-Ion ce ofera o autonomie generoasa de lucru de pana la 45 de minute pentru mai multe barbieriri complete, avand insa si un contor LED cu 5 trepte pentru indicarea capacitatii bateriei si a gradului de incarcare a acesteia.

Comentarii

Leave a reply

Review IT