REVIEW: Microsistem audio Panasonic SC-PMX82EG-K, 120W – Calitate, performanță și design elegant!

La prima vedere, sistemul de la Panasonic pare discret și compact , însă de mulți ani acesta este popular și oferă o experiență dovedită. Panasonic SC-PMX82EG-K oferă un sunet excelent  calitativ, conectivitate și caracteristici interesante. Noile tehnologii integrate și cele trei difuzoare de bandă, au o putere totală de ieșire a sunetului de 120 de wați.  Toate acestea dau un sunet îmbogățit, dintr-o varietate de surse muzicale.

Preț Panasonic SC-PMX82EG-K

Microsistemul popular de la Panasonic se încadrează în clasa de top, oferind un design compact, un tuner pentru recepția radio digitală de mare putere de ieșire a sunetului, de până la 120 W. Folosind  condensatori electrolitici de înaltă calitate, este oferită o calitate de înaltă rezoluție a sunetului, redată prin Bluetooth cu tehnologia Re-Master, prin panoul frontal din aluminiu cu dimensiuni compacte. Prețul microsistemului Panasonic SC-PMX82EG-K  nu este mare și oferă posibilitatea iubitorilor de petreceri să îl poată cumpăra convenabil.

 REVIEW Panasonic SC-PMX82EG-K

Cu streaming, poți reda muzică de calitate, perfectă, de pe  computer sau tableta inteligentă și telefon. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a  transforma un apartament într-o discotecă palpitantă. Microsistemul suportă tehnologia fără fir Bluetooth și streaming pentru muzica. Datorită designului sofisticat a difuzorului intern, poți auzi întotdeauna un sunet clar, fără nici un zgomot de fundal.

Au fost utilizate materiale de înaltă calitate și componente cu o lungă durată de viață, oferind proprietăți acustice perfecte. Cea mai recentă versiune inovatoare a tehnologiei LincsD-Amp, poate elimina problemele de genul, vibrații și zgomote din alte surse, care de obicei provocau interferențe în redarea de muzică digitală. Bucură-te de muzică cu microsistemul Panasonic  ca și cum ai asculta live. Unitatea principală oferă panouri de aluminiu si un design compact, elegant. Sistemul redă de pe compact discuri, muzică de pe dispozitive Apple, de pe dispozitivul USB, radio FM, și tehnologia wireless.

Panasonic SC-PMX82EG-K este echipat cu un nou convertor DAC, pentru fișiere de înaltă rezoluție, cum ar fi DSD, FLAC, WAV, AIFF. Designul plat și elegant al acestui sistem Hi-Fi, poate fi integrat cu ușurință în orice încăpere interioară. Îl poți amplasa chiar și pe terasa unei case.  Indiferent de designul de interior, acesta se încadrează foarte frumos. Prietenii tăi vor rămâne uimiți de felul cum va arăta încăperea și de aspectul modern și în același timp elegant al acesteia.

 Principalele caracteristici:

  • Redare format: MP3, AIFF, FLAC, WAV
  • Radio: FM
  • Conectivitate: Bluetooth, USB, Audio In, Căști
  • Caracteristici speciale: RDS, Panasonic Music Streaming, Sistem amplificator digital complet, XBS Master, Remasterizare Bluetooth, Preset EQ, Control Bass & Treble, Repaus/Ceas/Cronometru redare

Panasonic SC-PMX82EG-K

120W, USB, Bluetooth

 Părerea noastră

Ceea ce putem spune despre acest sistem, este faptul că oferă conectivitate cu orice dispozitiv inteligent. Poți asculta ambiental, muzică de la radio sau de pe un CD. Te poți minuna de sunetul clar și în același timp puternic al microsistemului audio  Panasonic SC-PMX82EG-K. Utilizând serviciile oferite de acest microsistem popular, poți asculta muzica preferată din streaming. Mai mult decât atât,  poți utiliza servicii utile pentru redarea în flux, Sportify sau Napster. Una peste alta, microsistemul Panasonic SC-PMX82EG-K, este destul de performant. Acesta  îți poate oferi posibilități multiple de ascultare a melodiilor preferate.

Comentarii

Leave a reply

Review IT