Aparat de aer conditionat Samsung AR12HSSFAWKNEU Digital Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Autocuratare, Smart Check – noua tehnologie de la Samsung

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12HSSFAWKNEU Digital Inverter se remarca prin design si functiile sale moderne. Astfel, dispune de un design unic, in forma de triunghi, care imbunatateste performanta aparatului si permite aerului rece sa circule mai rapid si pe o arie mai mare. In plus, gratie tehnologiei Digital Inverter, puteti beneficia de o eficienta energetica mai mare, iar Virus Doctor si Easy Filter au rolul de a elimina alergenii, bacteriile si virusurile, pentru a va bucura de un aer curat.

Interesant la acest aparat de aer conditionat este orificiul de emisie mai larg, care poate sa aspire mai mult aer, iar latimea si unghiul extinse ale orificiului de admisie, cat si lamele suplimentare in forma de V si ventilatorul mai mare, va asigura o racire si o evacuare mai rapida a aerului si pe o arie mai mare. In acest fel puteti fi siguri ca prin utilizarea aparatului de aer conditionat Samsung AR12HSSFAWKNEU Digital Inverter, aerul rece si proaspat va ajunge in toate colturile camerei dumneavoastra.

   Vezi AICI preţul pentru Samsung AR12HSSFAWKNEU   

Calitatea aerului racit de acest aparat de aer conditionat nu va dezamageste. Cu Easy Filter, agentii contaminati si alergenii daunatori sanatatii sunt filtrati, iar tehnologia S-Plasma ion are grija sa elimine pana la 99 de procente din bacterii si virususi. Sunt eliminati chiar si virusii gripali de tip A si Corona, pentru ca aerul pe care il respirati sa fie unul sanatos si curat.

Aparat-de-aer-conditionat-Samsung-AR12HSSFAWKNEU

De asemenea, este dotat cu tehnologia Digital Inverter cu EER 10.1, care va ofera eficienta energetica si mentine temperatura dorita fara sa fie nevoie sa porniti si sa opriti frecvent aparatul. Prin Smart Installation, aparatul dumneavoastra de aer conditionat se va instala foarte bine, iar in cazul in care apar anumite erori de instalare, acestea vor fi eliminate cu usurinta.

Capacitatea de racire a acestui aparat de aer conditionat este de 11.942 BTU, iar cea de incalzire este de 13.648 BTU. In plus, este inclus in clasele de energie incalzire si racire A++ si dispune de multiple functii utile, precum Timer, Dezumificare, Auto Restart, Vetilare, Incalzire, Sleep/Night Mode, Autocuratare si Smart Control.

Toate acestea va ajuta sa obtineti usor performanta dorita, pentru a beneficia de un aer proaspat si racoros in propria locuinta. Mai mult decat atat, dispune de sistemul Smart Check, care va permite sa monitorizati automat erorile si sa detectati problemele care pot aparea in stadiu incipient, pentru depanarea usoara a acestora.

Comentarii

Leave a reply

Review IT