Samsung WW70J5246FX/LE – masina de spalat cu motor Digital Inverter si tehnologia EcoBubble, din clasa A+++!

Preţ Samsung WW70J5246FX/LE

Samsung WW70J5246FX/LE este o alta noua masina de spalat rufe moderna si foarte inteligenta din clasa A+++, recomandata in mod special pentru o singura persoana sau pentru o familie tanara si chiar una ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta marilor magazine online din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design elegant de culoare inox/albastru metalizat, clasa A+++, un display digital tip G.LED, noul motor Digital Inverter, tehnologia EcoBubble si Bubble Soak, o capacitate de 7 kilograme de rufe, 10 programe speciale de spalare, un tambur Diamond din inox, o optiune de programare intarziata, sistemul de monitorizare Smart Check si altele.

Review Samsung WW70J5246FX/LE

Design-ul modern si foarte elegant al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Samsung se va integra perfect in orice tip de decor, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare gri inchis, realizata complet din inox, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip G.LED), dar si de o usa transparenta Crystal Gloss de culoare albastru metalizat. Noua masina de spalat Samsung are o clasa de eficienta energetica A+++, impreuna cu o clasa de eficienta la stoarcere B, si un consum minim de resurse la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la numai 103 kWh pe an si nu in ultimul rand de un consum anual de apa estimat la 7400 de litri pe an.

Noul motor Digital Inverter este extrem de silentios, are o eficienta energetica superioara si asigura o performanta excelenta si de lunga durata la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta, cu o garantie de pana la 10 ani de zile. Tehnologia EcoBubble asigura o curatare puternica chiar si la temperaturi scazute pentru a indeparta usor murdaria, in timp ce tehnologia Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile de pe aproape orice tip de material. Cu o viteza de centrifugare de 1200 rpm, 10 programe speciale de spalare si o capacitate de incarcare de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a putea obtine cele mai bune rezultate la spalare, fara a consuma multe resurse la spalare.

Părerea noastră despre produs

Moderna, economica si performanta, noua masina de spalat rufe Samsung WW70J5246FX/LE asigura o spalare extrem de eficienta si de cea mai buna calitate a rufelor dumneavoastra, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate de fiecare data, cu un minim de efort si fara a consuma prea multe resurse la spalare. Acestea fiind spuse, masina de spalat de la Samsung reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat rufe complet echipata din toate punctele sale de vedere, cu o eficienta energetica ridicata, o capacitate buna de spalare si mai multe functii inteligente de spalare, la un pret foarte ok de achizitionare pentru aproape orice tip de buget.

Samsung WW70J5246FX/LE

7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Inox

– Părerea clienţilor –

Este silentios si super elegant, are un consum foarte redus de energie  si este echipata cu un motor digital cu inverter. Il recomand cu mare incredere persoanelor sau familiilor care vor un produs premium la un pret super ok de achizitionare.

L-am cumparat pentru raportul inegalabil calitate/pret si inca de la prima utilizare am fost super incantat de achizitia facuta. Este silentios chiar si la centrifugare, suficient de incapator pentru doua persoane si foarte inteligent la fiecare spalare.

Este o masina de spalat super accesibila si foarte bine echipata, disponibila la un pret foarte ok de achizitionare. Arata foarte bine la exterior, nu produce foarte mult zgomot, nu consuma multa energie si spala foarte bine orice tip de material.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere raportul sau excelent calitate/pret. Noua masina de spalat Samsung se potriveste perfect in locuinta, are o capacitate buna de incarcare si se bazeaza pe mai multe functii inteligente. Il recomand cu placere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT