REVIEW: Microsistem Sony ZSRS60BT – Perfect pentru călătorii!

Compact, cu radio-CD, cu suport  Bluetooth pentru conexiuni și funcția NFC,  Sony ZSRS60BT te va ajuta să rămâi pe val cu muzica preferată. Design-ul  ergonomic și elegant și funcționalitatea dispozitivului vor spori plăcerea de a asculta compozițiile acustice de înaltă calitate. Sony este echipat cu două difuzoare de câte 2 W fiecare și poate reproduce 20 de presetate FM și 10  presetări AM. Datorită consolidării cu Mega Bass, îți este oferit  un sunet surround, cu maximum de biți, în sunete armonioase. Avantajele suplimentare ale dispozitivului sunt redarea prin USB și posibilitatea de a asculta personal, muzica prin căști.

Preț Sony ZSPS50

Microsistemul Sony ZSRS60BT este perfect pentru petreceri și este perfect pentru a fi purtat oriunde. Cu dimensiuni medii și incluzând 2 boxe de  2W,  acesta oferă o bună calitate a sunetului. Pe acest microsistem poți reda din fișiere USB, CD-uri sau radio. Îți sunt oferite o serie de  opțiuni de redare, pentru a oferi distracție oricărui ascultător. Prețul său este foarte accesibil și oferă posibilitatea de a putea fi cumpărat de orice doritor.

  REVIEW Sony ZSPS50

Sony ZSRS60BT are imaginea unui casetofon din vremurile de demult, sau chiar a unui magnetofon portabil. Dacă în urmă cu ceva vreme, acestea erau în vogă, iată că astăzi aceste dispozitive sunt aproape imposibil de găsit. Însă, acum, microsistemul Sony ZSRS60BT este un model portabil, asemănător cu cel de demult, fiind dotat cu stick de memorie , Bluetooth și NFC, fiind foarte ușor de operat. Dispozitivul este construit cu două boxe frontale, putându-se conecta chiar și la dispozitive externe.

Sony ZSRS60BT dispune chiar de radio Fm/AM, putând afla tot ceea ce se difuzează în eter. Acest model poate reda chiar și fișiere MP3, WMA, CD.  La dispozitivele portabile  culoarea este destul de importantă, iar Sony ZSRS60BT dispune de o culoare neagră foarte elegantă.  Ia melodiile sistemului Sony ZSRS60BT CD Boombox, cu tine la plimbare. Acest Boombox îți permite să redai muzică dintr-o varietate de surse, inclusiv CD, CD-RW, MP3-CD, radio AM / FM, de 3,5 mm intrare AUX, USB  și streaming Bluetooth.

Pentru conectivitate ușoară, acesta dispune de Bluetooth și NFC obținând chiar performanțe. Un volum excelent îți este oferit pentru a asculta  muzica preferată de pe orice dispozitiv multimedia. Oferă posibilitatea de a putea fi conectat cu ușurință la modelele acceptate de smartphone-uri cu NFC și de a asculta muzica preferată prin Bluetooth. Poți adăuga caracteristica Mega Bass, și vei beneficia de volum la maxim, redat prin cele două difuzoare suplimentare. Conectează un dispozitiv USB pentru redarea audio sau pentru a înregistra piese de pe CD-uri.

 Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 4
  • Conectivitate: USB, Audio In, Audio Out, Bluetooth, NFC,
  • Redare format: CD, MP3,WMA
  • Radio: FM, AM
  • Caracteristici speciale: Mega Bass
Sony ZSRS60BT

Bluetooth, NFC, 4W

Părerea noastră

Sony ZSRS60BT oferă un sunet magnific pentru muzica preferată, transferată din orice dispozitiv multimedia. Se poate conecta cu ușurință la modelele acceptate de pe smartphone-uri cu NFC și de a asculta muzica preferată prin Bluetooth. Mai poți adăuga și puterea de bas, datorită caracteristicii Mega Bass, pentru un volum performant suplimentar. Sony ZSRS60BT  oferă o conectivitate ușoară prin Bluetooth cu tehnologie NFC. Nu există niciun motiv pentru care să nu îl poți cumpăra.

Comentarii

Leave a reply

Review IT