Televizoare Second Hand – TV-uri sub 500 de lei

Televizoarele noi cu tehnologii inovatoare, cu display LED sau LCD și ecrane ce au diagonala mare, sunt destul de scumpe și greu de cumpărat. De aceea multă lume apelează la firmele ce au la vânzare televizoare second hand. Aceasta reprezintă o alternativă ieftină, dar de scurtă durată. O problemă ce ar putea să apară, este defecțiunea. Cumpărând un televizor second hand doar pentru că este ieftin, riști să te coste mai mult decât dacă ai fi cumpărat unul nou. La achiziționarea unui televizor second hand, trebuie să ai în vedere acest lucru extrem de important.

Consultă oferta de TELEVIZOARE sub 500 de lei – profită acum de reducere.

Oferta pentru un astfel de produs este foarte bogată și deci posibilitatea de a cumpăra unul defect este foarte mare. Chiar dacă în momentul verificării la magazin acesta funcționa, odată ajuns acasă s-ar putea să te trezești cu surpriza că nu merge. Totuși dacă te-ai decis că vrei să cumperi un televizor second hand, atunci trebuie să ai în vedere unele aspecte importante. Cel mai simplu este să alegi diagonala. Cu cât este mai mare, cu atât mai bine, aceasta însă trebuie aleasă în funcție de dimensiunea încăperii. Apoi trebuie să urmărești performanța televizorului, care de cele mai multe ori lasă de dorit. Nu poți cumpăra un televizor second hand performant. Acesta a ajuns acolo tocmai pentru că nu mai deține performanță. Tipul panoului trebuie să fie prima caracteristică în alegerea unui televizor second hand, deoarece acesta determină calitatea imaginii și unghiul de vizualizare. Cele mai ieftine televizoare sunt TN, însă acestea au culorile spălăcite și unghiuri de vizualizare reduse. Dacă îți dorești o plasmă, nu trebuie să îți faci speranțe deoarece acestea se găsesc foarte greu la mâna a doua. Practic oferta este zero.

VORTEX-LED-V19ZH8DC Star-Light 24DM1000
 LED TV! 60 cm, HD, Gama 2015, 499 RON pe eMAG
 Vezi specificatii!

Tehnologia LED a televizoarelor vechi, se face cu iluminare prin unul sau două neoane. La cele noi iluminarea se face prin LED-uri, în felul acesta economisind curent electric. Televizoarele cu funcția 3D s-ar putea să le găsești, deoarece acestea sunt pe cale de dispariție din casele noastre. Acestea oferă senzație de adâncime, însă îți trebuie ochelari la care trebuie să schimbi bateriile sau să-i reîncarci.

Dezavantajele cumpărării unui televizor second hand sunt multiple, în primul rând pentru că nu știi ce cumperi. Tehnologia folosită este întotdeauna mai veche, calitatea imaginii având de suferit. Nu știi în ce condiții a fost depozitat, cât de frecvent a fost utilizat și cât de mult a fost exploatat. Pentru acest lucru, caută în meniul televizorul numărul de ore de funcționare.

La capitolul design acestea sunt dotate cu design învechit, carcasele prezentând zgârieturi sau chiar lipituri ale spărturilor. Chiar dacă prețul de achiziționare este foarte mic, de până în 400 lei, recomandabil ar fi să faci un efort major și să-ți cumperi unul nou. Nu uita de oferta televizoarelor resigilate, acestea au garantie 24 de luni si le gasiti la un pret mult mai mic.

Comentarii

Leave a reply

Review IT