Whirlpool AWO/C 7420 S – masina de spalat rufe de ultima generatie

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Whirlpool AWO/C 7420 S este un model cu o capacitate de incarcare de 7 kilograme si o viteza de centrifugare de 1.200 rotatii pe minut. Datorita gamei bogate de programe de spalare, veti putea spala cu usurinta toate tipurile de tesatura dorite.

Programul de spalare de doar 15 minute va ajuta sa economisiti timp, apa si energie electrica, in timp ce obtineti bune rezultate de spalare. Este un program dedicat hainelor putin murdare, cu care veti putea spala la doua temperaturi, respectiv 20 de grade Celsius si 30 de grade Celsius.

   Vezi AICI pretul pentru Whirlpool AWO/C 7420 S  

Tehnologia inovatoare Clean+ intalnita la aceasta masina de spalat, este un ciclu special multifazic care permite, impreuna cu utilizarea unui aditiv special impotriva petelor, indepartarea cu eficienta a petelor si obtinerea unor bune rezultate de spalare. Chiar daca veti folosi o temperatura mai joasa, veti putea obtine bune rezultate la spalare.

Whirlpool AWO C 7420 S

Astfel, veti putea economisi pana la 40% din energie, aceasta fiind diferenta de consum de energie intre ciclul de bumbac la 60 grade Celsius si la 40 de grade Celsius. In plus, tehnologia 6th Sense este o varianta unica de programare, dedicata hainelor colorate, pentru a optimiza performanta de spalare in functie de culorile pe care le selectati.

Daca alegeti Culori Inchise, veti proteja negrul si culorile inchise la culoarea impotriva decolorarii, iar daca selectati Culori Deschise, veti spala orice culoare, fara sa existe riscul de transfer a culorilor intre rufe. Pentru a spala eficient mixtul de rufe puteti seta Program Mixt.

Citește și:  REVIEW - Bosch SMS46GI55E

Datorita faptului ca apartine clasei A+++ de eficienta energetica, va consuma 0,84 kWh in program standard, clasa de eficienta la spalare fiind A, cu un consum mediu anual de apa de 9.900 de litri. Extrem de utile sunt programele Aqua Eco si Super Eco, impreuna cu functia de recomandare dozare detergent.

La masina de spalat rufe cu incarcare frontala Whirlpool AWO/C 7420 S veti putea spala haine delicate, haine din bumbac si haine colorate sau veti putea alege programul Mix, programul de spalare manuala, programul de clatire intensiva, cat si programul de prespalare.

Atuurile principale ale acestei masini de spalat includ tehnologia al 6-lea simt si consumul redus de energie, dar se remarca si prin functia de selector centrifugare si sistemul de siguranta impotriva copiilor. Asadar, puteti beneficia de aproape tot ceea ce va puteti dori de la o masina de spalat rufe.

Comentarii

Leave a reply

Review IT