Whirlpool FWL61452W EU – masina de spalat FreshCare+, cu un raport calitate/pret foarte bun!

 Preţ Whirlpool FWL61452W EU

Moderna, incapatoare si performanta, astazi va vom prezenta pe intelesul tuturor modelul Whirlpool FWL61452W EU, o noua masina de spalat rufe frontala FreshCare+ cu un raport calitate/pret foarte bun, pe care o recomandam persoanelor singure, cuplurilor tinere sau familiilor cu 1-2 copii. Aceasta este disponibila deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte mic de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune de generatie actuala, precum si pentru cei ce dispun de un buget limitat sau nu foarte mare.

 Review Whirlpool FWL61452W EU

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Whirlpool se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), dar si de un hublou transparent de culoare alb (cu o deschidere standard spre stanga). Masina de spalat Whirpool are dimensiunile standard de 84,5 x 59,5 x 57,5 centimetri si o greutate de aproximativ 66 de kilograme, in timp ce aceasta ofera un nivel de zgomot de 63 dB la spalare si de maxim 79 dB la centrifugare.

Tehnologia Al 6-lea Simt are la baza senzori speciali ce monitorizeaza in permanenta procesul de spalare a rufelor, asadar masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri atunci cand rezultatul spalarii este unul perfect. Functia FreshCare+ are grija de tesaturile hainelor timp de pana la 6 ore dupa terminarea ciclului de spalare, prin miscarile delicate ale tamburului SoftMove si a tratamentului dedicat cu injectie de aburi. Noul tambur SoftMove asigura miscari personalizare ale acestuia pentru o ingrijire adaptata oricarui tip de rufe, deoarece acesta efectueaza un set exclusiv de 7 miscari speciale la spalare.

Clasa de eficienta energetica A++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, va ofera un consum foarte redus de resurse la spalare, pentru a beneficia asadar de un consum energetic anual estimat undeva la numai 173 kWh pe an si de un consum anual de apa estimat la 8380 de litri pe an. Masina de spalat rufe Whirlpool FWL61452W EU dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1400 rpm, 10 programe speciale de spalare (Rapid de 30 de minute, Bumbac, Lana, Baby, Sport, etc.), dar si de o capacitate suficienta de incarcare de pana la 6 kilograme de rufe, pentru a putea obtine rezultate excelente la fiecare spalare.

Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU

6 kg, 1400 rpm, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca v-am prezentat caracteristicile principale ale acesteia, noua masina de spalat rufe Whirlpool FWL61452W EU reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere perfecta si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat bine echipata pentru ziua de azi, deoarece aceasta poate asigura o spalare foarte eficienta a rufelor, pentru a va bucura de haine perfect curate fara a afecta tesatura acestora sau a consuma multa energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT