REVIEW: Dezumidificator de aer Stadler Form Albert Little – Cu funcția Swing și design elvețian Matti Walker!

Dezumidificator de aer Stadler Form Albert Little

Dacă ai umezeală în casă, dezumidificatorul de aer Stadler Form Albert Little te poate ajuta. În pivniță, la piscină sau la saună, Stadler Albert este eficient acolo unde umiditatea ridicată poate provoca mucegai sau creșterea bacteriilor, miros neplăcut etc. Controlul acestui dispozitiv se realizează de la panoul de control, care este amplasat frontal pe dispozitiv și care dispune de indicatoare clare pentru accesarea modului dorit.

Magazine cu prețuri bune la dezumidificatoare
eMAG.ro
Alecoair.ro

”Swing” este o funcție optimă și deosebit de utilă pentru spațiile mari, aerul fiind distribuit prin clapele mobile ale dezumidificatorului.  Designul incredibil de frumos al dispozitivului, cu afișaj și timer încorporat, este proiectat pentru a elimina umiditatea dintr-un spațiu cu suprafața de până la 30 mp, având o capacitate de dezumidificare de 10 litri în 24 de ore.  Stadler Form Albert Little este proiectat pentru orice spațiu în care există umezeală.

Dezumidificator de aer Stadler Form Albert Little, Higrostat incorporat, Filtru de aer, Consum redus de energie, Functia Swing, LED, Silentios, Sleep mode, Alb

Dezumidificatorul Stadler Form Albert Little este creat cu un design elvețian Matti Walker, elegant , cu o formă tridimensională, fiind foarte atrăgător. Carcasa de culoare albă este de înaltă calitate, iar dispozitivul este dotat cu funcții eficiente pentru eliminarea calitativă a umezelii din orice încăpere, fie pivniță, saună, spălătorie, cameră la curte sau la bloc. Consumul de energie este foarte redus, acesta fiind de 184 wați pe oră. Filtrul lavabil foarte eficient poate fi scos pentru a fi curățat și a fi amplasat la loc.

Recipientul cu apa rezultată din condens are un volum de 2 litri și este dotat cu indicator de umplere. Datorită higrostatului încorporat, dispozitivul poate funcționa și pe modul automat, acesta pornind atunci când senzorul de umiditate simte umezeala excesivă. Din acest motiv, Stadler Form Albert Little oferă o funcționare economică. Nivelul de zgomot este foarte redus, acesta fiind cuprins între 32 și 43 dB, dispozitivul putând fi amplasat chiar și într-un dormitor.

 Funcții 

  • Auto-restart
  • Higrostat încorporat
  • Avertizare sonoră la umplerea rezervorului
  • Oprire automată
  • Sistem de filtrare: filtru lavabil de purificare a aerului
  • Funcția Swing

 Eficiența

Dezumidificator de aer Stadler Form Albert Little oferă un consum de 184 de wați pe oră.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: dezumidificator de aer
  • Tip material: plastic
  • Consum: 184 W
  • Număr de viteze: 3
  • Recipient de apă: 2,2 litri
  • Nivel de zgomot: 32-43 dB

Preț Dezumidificator de aer Stadler Form Albert Little

Dezumidificatorul de aer Stadler Form Albert Little are un preț ceva mai mare, însă raportul preț/calitate este bun, deoarece dispozitivul este proiectat cu un design elegant de marcă elvețiană și cu materiale de înaltă calitate. La cumpărarea dispozitivului se oferă o garanție de 60 de luni, aceasta fiind inclusă în preț.

Stadler Form Albert Little

Filtru de aer, Consum redus de energie

 Părerea noastră

Dezumidificatorul Stadler Form Albert Little este un dispozitiv de uscare a aerului umed din încăperi și este realizat cu un design foarte elegant, oferind posibilitatea de a amplasa dispozitivul oriunde. Stadler Form Albert Little este foarte eficient, are integrat un higrostat care oferă o funcționare automată, acesta fiind dotat cu un senzor de umiditate. Cu nivelul de zgomot foarte scăzut, acesta poate fi amplasat chiar și în dormitor. Stadler Form Albert Little este excelent!

Comentarii

Leave a reply

Review IT