Acer Aspire A314-31-C4Z5 – laptop entry-level cu ecran de inalta definitie si performanta buna!

 Preţ Acer Aspire A314-31-C4Z5

Aducem astazi la review un alt laptop entry-level din seria Aspire 3 a producatorului Acer, mai exact va prezentam modelul Acer Aspire A314-31-C4Z5, un nou laptop portabil cu ecran HD de 14 inch, procesor Apollo Lake de la Intel si retea WiFi 802.11ac, pe care il recomandam pentru activitatile zilnice. Acesta se regaseste deja si in oferta magazinelor online de IT&C din Romania la un pret foarte mic de achizitionare pentru configuratia hardware decenta de generatie noua a acestuia, respectiv pentru orice tip de buget al persoanelor interesate de noul laptop entry-level al producatorului taiwanez Acer.

 Review Acer Aspire A314-31-C4Z5

Pe partea de aspect, design-ul portabil si foarte elegant al noului laptop Aspire de la Acer se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa neagra din plastic mat, o tastatura confortabila la utilizare tip chiclet si de un touchpad de mare precizie cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul model de laptop Acer cantareste aproximativ 1,8 kilograme si are o grosime putin peste 2 centimetri, acesta fiind solutia ideala pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de un acces rapid la internet.

Diagonala de dimensiuni reduse a ecranului LED Backlight (cu tehnologia TN) masoara 14 inch (35,5 cm), iar rezolutia HD (1366 x 768 pixeli) afiseaza o imagine destul de clara si de inalta definitie, la un unghi ok de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile luminoase. Noul laptop Aspire de la Acer are o camera WEB pentru convorbirile online, doua difuzoare stereo integrate pentru un sunet ok, un slot de carduri SD, o placa de retea WiFi 802.11ac de mari viteza si de un acumulator Li-Polymer de 2 celule pentru o autonomie buna de utilizare zilnica.

Noul laptop Acer Aspire A314-31-C4MU este echipat cu noul procesor Intel Celeron N3350, din generatia de procesoare Apollo Lake, care promite o performanta buna in utilizarea de zi cu zi, gratie celor doua nuclee la frecventa cuprinsa intre 1,1-2,4 GHz si a procesorului grafic integrat Intel HD 500. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR3 de 4 GB (cu o memorie RAM de maxim 8 GB) si un hard disk SATA de 500 GB, pentru rularea sistemului de operare bazat pe Linux/Windows si a programelor de office, web browsing si altele, respectiv pentru salvarea fotografiilor si a fisierelor video/audio.

Acer Aspire A314-31-C4Z5

14", 4GB, 500GB

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, noul laptop Acer Aspire A314-31-C4Z5 reprezinta, dupa parerea noastra, o platforma ideala pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou/deplasari si de oriunde aveti nevoie de acces la internet, datorita raportului foarte ok dintre portabilitate si performanta. In plus, noul laptop Aspire de la Acer este dedicat pentru sarcinile zilnice de lucru, activitatile normale de zi cu zi, vizionarea continutului online si chiar pentru jocuri online, prin intermediul ecranului HD de dimensiuni reduse si a configuratiei hardware decente de generatie noua.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT