AEG L7FBE48S – masina de spalat moderna si inteligenta din clasa A+++, cu capacitate de 8 kg de rufe!

 Preţ AEG L7FBE48S

Ideala pentru persoanele singure, cuplurile tinere sau familiile ceva mai numeroase, astazi va prezentam modelul AEG L7FBE48S, o noua masina de spalat rufe frontala cu un aspect ultra-modern si tehnologii de ultima generatie, pe care o recomandam celor care vor o masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi. Aceasta se regaseste deja in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile excelente ale acesteia de generatie actuala, precum si pentru un buget mediu spre ridicat al celor interesati de aceasta masina de spalat marca AEG.

 Review AEG L7FBE48S

Pe partea de aspect, design-ul ultra-modern si super elegant al masinii de spalat rufe incarcare frontala de la AEG se va integra perfect in orice tip de decor, beneficiind de o carcasa exterioara de culoare alba, un panou de comanda electronic de culoare negru (cu un display digital tip LCD), dar si de un hublou transparent de culoare argintiu. In plus, noua masina de spalat AEG are dimensiunile normale de 85 x 60 x 60 centimetri si o greutate de aproximativ 70,5 kilograme, in timp ce aceasta produce un nivel redus de zgomot de numai 51 dB la ciclu de spalare si de maxim 75 dB la ciclu de centrifugare.

In ceea ce priveste performantele la spalare, clasa energetica superioara A+++ -30%, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, beneficiaza asadar de un consum anual de energie estimat la numai 137 kWh pe an si de 0,68 kWh/ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa estimat la 10999 litri/an. Noua masina de spalat AEG L7FBE48S dispune de o viteza maxima de cetrifugare de 1400 rpm, un numar de 10 programe speciale la spalare (Rapid, Bumbac, Jeans, Lana, Sport si altele) si de o capacitate buna de incarcare de pana la 8 kg de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate si nesifonate.

Noul motor OKOInverter, cu magnet permenent, ofera un nivel minim de zgomot, o eficienta energetica ridicata, o durabilitate excelenta de functionare si poate asigura o performanta superioara indiferent de programul de spalare.  Tehnologia ProSteam de la AEG promite ca aspectul camasilor va fi intotdeauna elegant un timp indelungat, in timp ce tehnologia ProSense optimizeaza automat incarcatura pentru a asigura un ciclu personalizat. Tehnologia FuzzyLogic optimizeaza, de asemenea, majoritatea resurselor utilizate la spalare, pentru a adapta automat cantitatea de apa si durata de spalare la ciclu de spalare.

AEG L7FBE48S

8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile principale ale acesteia, suntem de parere ca noua masina de spalat AEG L7FBE48S poate asigura o spalare super economica si foarte eficienta a unei cantitati de pana la 8 kg de rufe, pentru a obtine rezultate foarte bune de fiecare data la ciclu de spalare, fara a afecta sau sifona tesatura si a consuma multa energie/apa, cu ajutorul tehnologiilor sale inteligente de generatie noua.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT