AEG L8FS76499

AEG L8FS76499 – masina de spalat eocnomica si inteligenta de top, cu 9kg de rufe!

 Preţ AEG L8FS76499

Fie ca doriti sa va bucurati de un consum minim de resurse ori de un nivel scazut de zgomot al masinii de spalat, recomandarea noastra de astazi este modelul AEG L8FS76499, complet echipata pentru ziua de astazi, pe care o dedicam in special pentru cuplurile tinere si familiile numeroase. Aceasta este asadar o masina de spalat rufe frontala din gama high-end a celor de la AEG, complet echipata pentru ziua de astazi, care se evidentiaza prin aspectul elegant de la exterior, eficienta energetica ridicata, silentiozitate foarte buna la functionare si prin rezultatele excelente de spalare.

Masina de spalat AEG este disponibila deja in oferta celui mai mare magazin online din Romania, eMAG, prin serviciul lor de parteneriat, la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile principale foarte bune ale acesteia, respectiv pentru un buget ridicat al persoanelor interesate de produs. In plus, odata cu achizitionarea aparatului electrocasnic, marele magazin online va ofera ca beneficii garantia inclusa de pana la 24 de luni, livrarea gratuita a produsului la locuinta, deschiderea coletului la livrare precum si returnarea aparatului in termen maxim de 14 zile lucratoare.

 Review AEG L8FS76499

Incepem prezentarea produsului prin a discuta despre aspectul exterior, astfel ca masina de spalat rufe frontala AEG are un design minimalist si foarte modern, cu o carcasa eleganta de culoare alba, un display digital LED mare) si o usa frontala de culoare neagra/argintie, care se va integra perfect in orice decor si se va evidentia imediat oriunde in locuinta. Aceasta masoara 85 de centimetri in inaltime, 60 centimetri pe latime si o adancime de 63,7 centimetri, in timp ce masina de spalat AEG produce un nivel minim de zgomot de numai 51 dB la ciclu de spalare si de maxim 75 dB la ciclu de centrifugare.

Noul motor OKOInverter este extrem de silentios, are o eficienta energetica ridicata si poate asigura o performanta excelenta de spalare, toate acestea fiind completate de o durata lunga de viata a partilor sale componente. Tehnologia ProSense cantareste automat incarcatura si optimizeaza ciclul de spalare in functie de rezultat, pentru a scoate hainele curate si proaspete, iar tehnologia ProSteam utilizeaza aburul pentru a curata si improspata hainele sifonate. Tehnologia OKOMix distribuie detergentul si balsamul de rufe complet uniform, pentru a curata si proteja tesatura hainelor murdare.

In ceea ce priveste consumul de resurse, clasa energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A+, promite un consum anual de energie estimat la numai 106 kWh/an si un consum anual de apa estimat la 10499 litri/an, in programul de spalare a articolelor din bumbac. Masina de spalat rufe AEG L8FS76499 include o viteza maxima de cetrifugare de 1400 rpm, functiile speciale ProSense, ProSense si OKOMix, un numar de 11 programe de spalare (Rapid, Lana, Sintetice, Sport si altele) si o capacitate mare de incarcare de pana la 8kg de rufe, pentru a obtine asadar cele mai bune rezultate la spalare.

Vezi preț – AEG L8FS76499

 Părerea noastră despre produs

Masina de spalat rufe AEG L8FS76499 se bucura per total de un raport excelent cu privire la consumul de resurse si rezultatele de spalare la functionare, toate acestea fiind completate de aspectul exterior ce se integreaza usor in orice decor si capacitatea de incarcare suficienta pentru intreaga familie.  Asadar, masina de spalat AEG este ideala pentru persoanele si/sau familiile ce vor sa-si inlocuiasca masina de spalat actuala cu una economica si inteligenta, complet echipata pentru ziua de astazi, la un pret destul de ok de achizitionare a aparatului electrocasnic.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT