Frigider cu 2 usi Altus ALD240+, A+, 179+49 l, Alb – ieftin si bun

Pretul accesibil – acest lucru este cel care m-a atras prima data la acest frigider, sigur corelandu-l cu capacitatea sa mare care este de 179 litri pentru frigider si 49 litri pentru congelator (total volum net = 228 litri).

Altus nu este un brand care sa va convinga sa-l alegeti cu ochii inchisi, dar sigur este un producator ce ofera produse calitative la preturi pentru toate buzunarele. Modelul despre care discutam nu face exceptie.

Altus ALD240+ este un frigider clasic cu doua usi, una pentru racitor si una pentru congelator. Il gasim pozitionat in clasa de eficienta energetica A+, pentru ca are un consum energetic eficient de doar 229 kWH pe an, mult mai mic (cu aproape 20%) fata de frigiderele din clasa de eficienta energetica A. Congelatorul cu un compartiment il gasim in partea superioara si are o capacitate de inghetare de 3.5 kg in 24 de ore. Exista aici un recipient pentru formarea cuburilor de gheata, insa din pacate nu are functie de congelare rapida.

PROMOTIE pentru frigiderul Altus ALD240+ – PRET FOARTE BUN !!!   

Frigiderul aflat la indemana dumneavoastra, in josul congelatorului este structurat pe 3 rafturi de sarma in interior si inca 3 rafturi pe usa (dar nu suport cromat pentru sticle). De altfel, este destul de simplu, nu are functii moderne cum ar fi dozator de apa sau functie de racire rapida, sistem antibacterian sau functie vacanta. Insa pentru un frigider clasic pretul e bun, caci daca cereti mai multe performante si optiuni, pretul va creste in consecinta. Are in schimb iluminare interioara si decongelare automata, cea din urma extrem de utila caci va scuteste de efectuarea unor operatiuni de decongelare periodice foarte solicitante. Exista de asemenea un compartiment pentru fructe si legume.

Altus ALD240

Altus ALD240+ nu are display iar controlul de termostat este mecanic. Un avantaj insa il reprezinta usile reversibile, sistem ce va permite sa le schimbati directia de deschidere de pe dreapta pe stanga pentru a se incadra usor in spatiu si pentru a fi in unele cazuri mai comod de folosit.

Frigiderul masoara 145.8 x 54 x 60 cm iar daca doriti sa-l comandati este important sa faceti cateva masuratori inainte ca sa vedeti unde ii puteti gasi locul perfect in bucatarie. Nu are deloc manere, iar usile se deschid prin tragere laterala sau in cazul congelatorul de partea inferioara. Este destul de elegant si … clasic. Oricum m-as gandi acesta este cuvantul care il defineste cel mai bine.

Vine insotit de garantia 24 de luni.

Comentarii

Leave a reply

Review IT