Masina de spalat rufe Arctic AED7000A++, Clasa A++, 7 kg, 1000 RPM, Alb – eleganta si stil

Arctic AED7000A++ este un model nou care vine cu un pret accesibil dar si cu o multime de functii noi, doar face parte din gama 2015, un produs pe care il recomanda familiilor ce nu vor sa cheltuiasca multi bani pe achizitionarea unei masini de spalat rufe.

Cei de la Arctic chiar se tin de treaba si lanseaza in fiecare luna produse noi, ba mai mult de atat, pretul lor este unul mult mai mic decat al altor firme unde productia nu se face pe teritoriul Romaniei (Samsung, Beko, Gorenje etc.), astfel se elimina costul de transport. Luam de exemplu Beko, productia se face in Turcia, transportul costa destul de mult si pretul final din rafturile magazinelor difera cu mult fara de un produs care s-a facut in Romania.

Arctic AED7000A++ vine cu clasa de eficienta energetica A++, astfel avem un consum redus de energie si o eficienta mult mai mare la spalare, economisesti fiecare factura de curent si aduci in plan una din cele mai recente tehnologii.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Arctic AED7000A++  

Un design destul de simplu dar extrem de interesant, partea frontala a masinii de spalat este o combinatie intre alb si gri, aduce un display LCD si vine cu un buton central de unde putem selecta programul dorit, incarcarea se face frontal si trebuie sa precizam ca vine cu un sistem electronic de control al balansului, iar atunci cand programul este in functiune, masina de spalat nu se va mai plimba prin casa cum o faceau vechile modele.Masina de spalat rufe Arctic AED7000A++, Clasa A++, 7 kg, 1000 RPM, Alb

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Avem o capacitate de incarcare de 7 kg, o capacitate destul de mare daca este sa tinem cont de vechile masini de spalat rufe care veneau cu o capacitate de 5 kg. Daca dorim una mai mare, de la producatorul ARCTIC, trebuie sa stim ca momentan nu au nimic in oferta, iar cele care vin cu o capacitate de 9 kg sunt foarte scumpe si nu le vedem intrebuintarea.

Are o viteza de centrifugare de 1000 RPM, clasa de eficienta energetica A++ si o capacitate de incarcare de 7 kg, pe langa toate acestea putem remarca functiile pe care le ofera, discutam aici despre protectie pentru copii, display-ul unde ne informeaza timpul ramas din programul selectat si functia de programare intarziata.

Avem o multime de programe de trecut in revista, printre cele mai noi este programul rapid, acesta ne spala rufele in 14 min si este recomandat rufelor mai putin murdare. Pe lana acest program mai avem o serie de alte 14, bumbac, lana, sintetice, delicate, mix si altele.

Tehnologiile Eco Dose, Eco Wash, Eco Heater si Design S-shape sunt si ele prezente, acestea reduc consumul de apa, reduc consumul de energie si asigura o mai buna protectie impotriva ruginii.

Comentarii

Leave a reply

Review IT