Arctic AFD7001A+++ – masina de spalat rufe accesibila, moderna si destul de spatioasa!

Arctic AFD7001A+++ este o noua masina de spalat rufe moderna si foarte bine dotata de la Arctic, o compania producatoare de electrocasnice din Romania, detinuta de grupul turcesc Arçelik, care va permite sa obtineti performante excelente si foarte eficiente la spalare/centrifugare, gratie dotarilor sale de ultima generatie. Disponibila la un pret accesibil pentru dotarile sale, masina de spalat rufe marca Arctic se remarca printr-un raport calitate-pret foarte bun din toate punctele sale de vedere, fiind ideala pentru o singura persoana sau chiar o familie normala, formata din doi sau patru membri.

Designul modern si destul de compact al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Arctic se va potrivi perfect oriunde in locuinta dumneaovastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un display de tip LCD foarte intuitiv, dar si de un hublou transparent cu deschidere standard spre stanga. In ceea ce priveste aspectul sau interior, designul special S-Shape al peretilor laterali ai masinii de spalat reduce nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului electrocasnic de la Arctic, pentru a va putea bucura de un ciclu de spalare silentios si foarte eficient, indiferent de programul de spalare selectat.

PROMOȚIE ARCTIC AFD7001A+++, 7kg, 1000rpm, clasa A+++, Alb – verifică preț

Dispozitivul practic si eficient ECO Dose asigura o dozare optima a detergentului lichid, in timpul unui ciclu de spalare, deoarece acesta se dizvolva mult mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mult mai delicat cu hainele dumneavoastra, fara a lasa urme pe acestea. Sistemul electronic de control al balansului distribuie uniform rufele in interiorul tamburului din otel inoxidabil, ceea ce permite atenuarea vibratiilor si reducerea zgomotului produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare silentioasa si de foarte buna calitate la spalare/centrifugare.Arctic AFD7001A+++

Masina de spalat rufe Arctic AFD7001A+++ este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru un consum minim de energie electrica si totodata de apa, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de numai 173 kWh/an, in programul standard de spalare. Specificatiile sale hardware includ o viteza mare de centrifugare de maxim 1000 rpm, un numar de 19 programe speciale de spalare, precum si o capacitate foarte buna de incarcare de pana la 7 kilograme, ceea ce asigura o spalare rapida si de foarte buna calitate a cantitate suficienta de rufe, intr-un singur ciclu de spalare.

Cu ajutorul optiunii ECO Heater, rezistenta masinii de spalat este acoperita cu un strat de nichel pentru o protejare foarte buna impotriva ruginii, depuneri de calcar cu 40% mai mici si nu in ultimul rand o durabilitate de 100 de ori mai mare decat rezistentele standard. Optiunea speciala de spalare ECO Wash, disponibila impreuna cu majoritatea programelor de spalare, permite spalarea cu apa rece, precum si o economie semnificativa a consumului de energie de pana la 80%, oferindu-va asadar posibilitatea de a spala eficient si economic toate rufele dumneaovastra, chiar si cu apa rece.

Comentarii

Leave a reply

Review IT