Minifrigider portabil Ardes TK 45 F1 – un pret minuscul

V-ati gandit vreodata cat de util ar putea fi un minifrigider portabil? In caz ca nu ati aflat inca de prezenta acestuia in spatiul pietei de aparate frigorifice din mediul online, asezati-va confortabil si descoperiti avantajele pe care vi le poate aduce un asemenea produs.

Minifrigiderul portabil Ardes, TK 45 F1 te atrage imediat de la prima privire, datorita unui design foarte sic. Este rosu cu usa alba, cu decoratiuni apetisante si cu maner pliabil, care il face sa fie foarte usor de transportat. Puteti sa-l luati cu dumneavoastra la birou, in vacante cand mergeti in camping sau cu rulota, in masina sau chiar acasa.

Minifrigiderul Ardes, TK 45 F1 are o capacitate neta totala de 17 litri si face parte din clasa de eficienta energetica A. Are o putere de 60 W si consuma relativ putin. In interior veti descoperi un raftulet din plastic iar pe usa doua suporturi in care puteti aseza sticle, oua si alte alimente mai inguste si mici. De fapt, puteti depozita pana la patru sticle de 1 litru si jumatate, ceea ce este impresionant.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Ardes TK 45 F1  

Desigur ca atunci cand intentionati sa achizitionati un frigider portabil va uitati foarte bine si la dimensiunile sale. Ardes, TK 45 F1 are dimensiuni reduse, dar este foarte bine organizat in interior, astfel incat fiecare spatiu sa poata fi utilizat la maxim. Mai exact, dimensiunile sale in cm sunt de 34 latime x 28 lungime si doar 46 cm in adancime. Este foarte usor de mutat, de luat cu dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie sa transportati alimente perisabile (branza, peste, carne, semipreparate, bauturi) dintr-un loc in altul sau cand doriti sa le conservati la rece pentru o perioada mai lunga de timp si sa le luati cu dumneavoastra.

Ardes TK 45 F1

Racirea se poate face pana la minus 15 grade fata de temperatura din mediul ambiental, iar incalzirea ajunge la + 35 grade in comparatie cu temperatura din jur. Acest minifrigider poate rezista fara curent doua ore in caz de racire si 3 ore in caz de incalzire. El are doar 5 kg si veti putea sa-l mutati foarte simplu, fara ajutor suplimentar din partea altei persoane.

Garantia pentru acest minifrigider este de 2 ani, iar livrarea se face fara costuri suplimentare din partea dumneavoastra.

Pretul pentru un asemenea minifrigider este destul de accesibil in comparatie cu sumedenia de avantaje pe care le aveti. Este ca o mini lada frigorifica pe care o puteti lua cu dumneavoastra ori de cate ori vreti sa pastrati alimentele si bauturile la rece pentru a le savura cu placere.

Comentarii

Leave a reply

Review IT