ASUS E203NA-FD025TS – notebook HD de 11,6 inch, cu design ultra-portabil si performanta ok!

 Preţ ASUS E203NA-FD025TS

ASUS E203NA-FD025TS este un nou model de notebook cu ecran de dimensiuni reduse si noul sistem de operarare de la Microsoft, pe care il recomandam in special pentru productivitate si divertisment, acesta fiind disponibil deja la un pret foarte mic pentru configuratia sa hardware foarte buna. Aceasta vine cu un design ultra-portabil de culoare gri, un ecran HD de numai 11,6 inch, un sunet ok, un nou procesor Apollo Lake de la Intel, o memorie RAM de 4 GB, o unitate eMMC de 32 GB, un acumulator Li-Polymer de 2 celule, noul sistem de operare Windows 10 Home si mai multe caracteristici multimedia utile.

 Review ASUS E203NA-FD025TS

Design-ul ultra-portabil si foarte elegant al noului notebook Vivobook din seria E12 a celor de la ASUS, cu o balama unica de pana la 180 de grade, se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa subtire si usoara de culoare gri, o tastatura ergonomica si confortabila tip chiclet, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta cantareste sub un kilogram si masoara 19,3 centimetri in inaltime, 28,6 centimetri pe latime si o grosime ce nu depaseste 1,7 centimetri, acesta fiind platforma ideala pentru utilizarea portabila din ziua de azi.

Diagonala de dimensiuni reduse a ecranului tip LED Backlight masoara numai 11,6 inch (29,4 centimetri), iar rezolutia HD (1366 x 1080768 pixeli) afiseaza imagini destul de clare si de buna calitate, la un unghi ok de vizionare, in timp ce suprafata sa lucioasa (Glare) ofera culori vii si naturale la interior. In plus, noul notebook Vivobook de la ASUS mai beneficiaza de o camera WEB VGA pentru convorbirile online, doua difuzoare stereo integrate pentru un sunet ok, o retea Wi-Fi 802.11ac si Bluetooth 4.1 de mare viteza, dar si de un acumulator Li-Polymer de 2 celule pentru o autonomie buna de functionare fara cablu.

Noul notebook ASUS E203NA-FD025TS este echipat cu noul procesor Intel Celeron N3350, din generatie de procesoare Apollo Lake, pentru o performanta buna in activitatile zilnice de acasa sau de la birou si nu numai, gratie celor doua nuclee la frecventa maxima de 2,4 GHz si a procesorului grafic integrat Intel HD Graphics 500. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR3 de 4 GB si o unitate eMMC de 32 GB, pentru a rula fara probleme sistemul de operare Windows 10 Home si programele de office, web browsing, media si altele, respectiv pentru a salva documentele dumneavoastra importante.

ASUS E203NA-FD025TS

2.40 GHz, 11.6", 4GB, 32GB eMMC

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul notebook ASUS E203NA-FD025TS reprezinta, dupa parerea noastra, o platforma ideala pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou si de oriunde aveti nevoie de un acces rapid la internet, in timp ce acesta are un raport calitate/pret excelent din punctul notru de vedere, datorita design-ului ultra-portabil, ecranului de inalta definitie, componentelor hardware de generatie noua, a sistemului de operare Windows 10 de la Microsoft si a pretului foarte mic de achizitionare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT