Laptop ASUS TP301UJ-C4017T – incredibil de frumos !

Discutam intr-un articol precedent despre gadgetul ASUS TP301UA-C4024T, care poate fi folosit ca laptop si ca tableta. Astazi este randul unui model oarecum asemanator. Este vorba despre ASUS TP301UJ-C4017T, care la fel este un sistem 2 in 1, in sensul ca laptopul se transforma rapid in tableta, prin rotirea ecranului. Spre deosebire de modelul ASUS TP301UA-C4024T, laptopul ASUS TP301UJ-C4017T este echipat cu mai multa memorie (6 gb in loc de 4 gb) si cu placa video dedicata, nvidia GeForce 920M de 2 gb. Interesant este ca acesta din urma, desi mai bine echipat, se vinde in acest moment la un pret mai mic.

Procesorul este intel core i5 6200U cu frecventa de 2300 Mhz. Memoria am spus deja ca este de 6 gb, ea se poate mari pana la 8 gb insa va trebui sa scoateti memoria existenta de 2 gb si sa o inlocuiti cu una de 4 gb. Altfel, s-ar putea sa descoperiti ca 6 GB sunt suficienti pentru ceea ce faceti iar laptopul se misca chiar foarte bine si asa. HDD-ul este de 1 tb sata 5400 rpm si din pacate nu regasim un ssd pe acest model, chiar daca vorbim despre un gadget extrem de portabil si versatil. Placa video dedicata ma duce imediat cu gandul ca laptopul va face mai bine fata unor jocuri performante.

PROMOTIE pentru laptopul ASUS TP301UJ-C4017T – verifică oferta de preț !!!

Nu lipseste camera web de pe acest laptop,si nici porturile de HDMI si USB (4 in total din care unul este 2.0 si restul de 3 sunt 3.0). Bateria este Li-Polymer cu 3 celule si va ofera o autonomie buna. Imi place ca tastatura este iluminata asa cum se intampla de obicei in cazul laptopurilor de gaming iar acest lucru este deosebit de util daca se intampla sa-l folositi cand in camera este intuneric. In afara de acest lucru, tastatura ete foarte confortabila, compacta, subtire si ce este mai important este ca tastele sunt full-size, deci nu se compara nici pe departe cu un netbook sau tableta mini cu tastele atat de mici incat este un chin sa le folosesti.

Citește și:  Lenovo IdeaPad Y700-15ISK – Test #4 – laptop de gaming cu ecran Full HD de 15,6 inch

ASUS TP301UJ-C4017T

Ca si aspect, laptopul ASUS TP301UJ-C4017T pare extrem de atragator, mai ales datorita faptului ca are o carcarsa rezistenta din aluminiu, care nu se compara nici pe departe cu una facuta din plastic. Este fiabil si solid, va rezista bine in timp chiar daca il veti comuna frecvent de pe laptop pe tableta si invers.

Ca sistem de operare laptopul vine deja preinstalat cu Microsoft Windows 10 Home pe 64 de biti, prin urmare il veti putea utiliza imediat ce il primiti.

Comentarii

Leave a reply

Review IT